З'явився любовний гороскоп на тиждень / фото dailyhoro.ru

Кохання і зірки — дві сили, що керують нашими життями, кажуть астрологи.

Вони склали любовний гороскоп на тиждень з 13 по 19 липня і розповіли, яким знакам Зодіаку зірки обіцяють зміни в амурних справах. Про це пише SlovoFraza.

Читайте такожАстролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, яким у липні доведеться прийняти доленосне рішення

Відео дня

Овен

Одиноких Овнів може захопити запаморочливий і дуже пристрасний роман. Зірки обіцяють зустріч зі спорідненою душею. Такому союзу точно не буде загрожувати нудьга. Тим, хто вже щасливий у стосунках, доведеться помізкувати над примхами й загадками партнера, зате потім спілкування стане легшим, простішим і приємнішим. Астрологи радять продемонструвати готовність до компромісу — це принесе приємні зміни.

Рак

На самотніх Раків чекає легка закоханість в людину, яка є їхньою повною протилежністю. Можливо, якісь несподівані дії цієї людини не просто здивують, а схвилюють і змусять змінити свою думку про неї. Роман ймовірний, але не одразу, а через кілька місяців, присвячених самокопанню та сумнівам. Ракам, у яких вже є друга половинка, зірки віщують зміни: є шанс побачити у партнері риси, які оновлять почуття і стануть причиною нових планів на життя.

Стрілець

На цьому тижні Стрільці можуть різко змінити своїй натурі й змінити поведінку щодо протилежної статі. Не виключено, що зміна ролей підштовхне до нового роману з людиною-антагоністом. Щасливі й закохані Стрільці можуть зважитися на кардинальні зміни у стосунках, особливо якщо у них немає колишньої пристрасті. Найголовніше — не доводити справу до розриву або зради.

Раніше астрологи склали фінансовий гороскоп на тиждень з 13 по 19 липня 2020 і розповіли, на які знаки Зодіаку чекає грошовий успіх.