Сучасний світ наповнений такою кількістю інформації, що людина встигає сприймати її тільки шматочками. Не дивно, що багато людей постійно щось забувають.

Астрологи розповіли, які зі знаків Зодіаку вважаються найбільш розсіяними, пише MixNews.

Читайте такожНа три знаки Зодіаку незабаром чекає грошовий достаток - астрологи

Відео дня

Овен

Овна у плані уваги можна назвати егоїстом, тому що ця людина запам'ятовує лише те, що стосується її персони або викликає інтерес. Зодіакальний представник звик мчати по життю на максимальній швидкості, тому вкрай рідко затримується поглядом на те, повз що пробігає. Тому легко забуває предмети, не пам'ятає імена й може не реагувати на попередження. Його пам'ять утримує тільки найважливіші факти для роботи, інтересів та особистого життя.

Лев

У знака зодіаку Лев складається складніша ситуація. Він просувається по життю за рахунок уміння налагоджувати соціальні зв'язки, тому у своїй пам'яті доводиться утримувати занадто багато фактів: імена, події, дати, чужі важливі моменти й т. д. Зрозуміло, в такій ситуації він часто буває неуважним, бо щось забуває. Лев може забути про зустріч, не з'явитися на вечерю або кудись запізнитися. Він не завжди помітить нову стрижку у коханої людини й пройде повз знайомого. Просто його мозок весь час обмірковує, як домогтися більшого і сподобатися оточуючим.

Стрілець

Стрільця можна назвати легковажною людиною. Так, перед нами високоінтелектуальні особистості, чий мозок фіксує величезну кількість фактів. Але проблема полягає в тому, що цієї інформації занадто багато, як й інтересів. Йому доводиться швидко перемикатися між ними, через що деколи стає неуважним до того, що зараз не входить до списку інтересів.

Раніше астрологи розповіли, який знак Зодіаку найбільш потайний.