Чоловіки-Козероги дуже гарні і володіють всіма головними чеснотами / razgadamus.ru

Зірки мають вплив на людей більше, ніж ми думаємо насправді, стверджують астрологи. Так і при виборі чоловіка не варто забувати про вплив планет.

Астрологи назвали знаки Зодіаку, з яких виходять найкращі чоловіки, пише slovofraza.

1 місце — Діва

Читайте такожАстролог розповіла, у яких знаків Зодіаку в липні здійсняться всі заповітні мріїЦі чоловіки розумні, виховані і гарні. Вони добре заробляють, готують і не гребують прибиранням у домі. Чоловіки цього знака зодіаку є надійними партнерами, які не зрадять вас, вони будуть завжди уважними і ніжними, кращими коханцями і при цьому надійними друзями. А в дружини Діви часто вибирають дівчат, які на їх думку "пропадуть без них".

Відео дня

2 місце — Лев

Леви надійні чоловіки, які будуть наслідувати батьківські стосунки – дбайливі та ніжні. Вони одружуються обов'язково на красунях, а потім їх опікують і в усьому допомагають, балують. Але це все не просто так – вам потрібно буде постійно захоплюватися Левами і вихваляти його, адже без цього він марніє, як квітка без води.

3 місце — Козеріг

Чоловіки-Козероги дуже гарні і володіють всіма головними чеснотами: розумні, чесні, гарні собою, веселі і добрі. Тому, щоб його отримати, необхідно буде позбутися від усіх конкуренток. Ну і, звичайно ж, необхідно буде ще добряче попрацювати над тим, щоб він ще захотів одружитися. А якщо вам цього вже вдалося досягти, тоді вам дуже пощастило.

4 місце — Терези

Чоловіки цього знака зодіаку справжні романтики, попри свій вік. Букети квітів, подарунки, сюрпризи і романтичні вечері з чоловіками-Терезами вам забезпечені. Подружній борг він також буде виконувати стараючись і з душею. Але і сам він при цьому буде вимагати уваги і допомоги, а точніше догляду, адже мити посуд він дуже не любить.