Яким знакам Зодіаку пощастить / фото ua.depositphotos.com

Періодично Всесвіт радує зодіакальних представників, надаючи їм можливість досягти неймовірного успіху. Так станеться й наступного тижня.

Астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, для яких 13-19 липня стане початком білої смуги удачі, пише SlovoFraza.

Читайте такожНа два знаки Зодіаку незабаром чекає неймовірний фінансовий успіх - астрологи

Відео дня

Діва

Діві пощастить прожити досить успішний та цікавий тиждень. Перш за все, вас буде цікавити грошова тема. По суті, зодіакальний представник почне скрізь бачити можливість для збагачення та збільшення прибутку. Можете сміливо братися за реалізацію складних задумів і домагатися успіху. Пощастить Діві й в особистому житті. Саме в цей липневий період ви стаєте досить стриманими та дипломатичними, щоб повернути гармонію і взаєморозуміння у сім'ю.

Терези

Для знаку Зодіаку Терези 13-19 липня перетворюється на білу смугу удачі, коли вам можна сміливо братися за будь-яку нову справу. Так, саме новизна і старт виявляться сприятливими моментами, здатними змінити ваше життя на краще. Прислухайтеся до себе і приступайте до реалізації давніх задумів і заповітної мрії. При спілкуванні з людьми активніше йдіть на компроміс.

Стрілець

Ви навчитеся точно і чітко бачити ситуації навколо себе і розуміти, до чого призведуть певні дії. Подібне положення речей допоможе Стрільцеві більш економно і грамотно витрачати сили, за рахунок чого вдасться досягти приголомшливих результатів та успіху в багатьох напрямках одразу.

Козеріг

13-19 липня – початок білої смуги в особистому та професійному житті знаку Зодіаку Козеріг. Саме на наступному тижні у вас найбільше шансів привернути до себе потрібну людину. Це може бути симпатія або закоханість. Тоді Козерогові слід проявити більше сміливості й відкритості, щоб зізнатися у почуттях і запросити людину на побачення.

Раніше астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, яким у липні доведеться прийняти доленосне рішення.