На які знаки Зодіаку чекає удача в повню / фото pixabay.com

Повний Місяць чинитиме неймовірно позитивний вплив на зодіакальних представників.

Тож гороскоп від Василіси Володіної готовий назвати знаки Зодіаку, для яких повний місяць З серпня перетвориться на білу смугу удачі. Про це пише SlovoFraza.

Читайте такожНа три знаки Зодіаку незабаром чекає грошовий достаток - астрологи

Відео дня

Близнюки

Новий місячний день стане справжнім подарунком для Близнюків, тому що дозволить виправити минулі помилки й значно покращити життя. Місяць позитивно впливає на представника Зодіаку, тож гороскоп радить користуватися можливостями й просуватися вперед. Насамперед, позбудьтеся багажу з минулого. Всесвіт допоможе Близнюкам розібратися зі старими проблемами й позбутися розбіжностей.

Рак

Професійні успіхи у повний місяць З серпня гарантовані й знаку Зодіаку Рак. Гороскоп вселяє вам сильну упевненість у собі та прагнення вивести життя на новий рівень. Саме тому ви активно налаштовані на боротьбу з конкурентами та втілення в життя складних і неординарних ідей. Такий підхід однозначно піде вам на користь!

Скорпіон

Це неймовірно сприятливий період для продуктивної роботи та кар'єрного зростання. У  зодіакального представника є всі шанси заявити про себе як професіонала, здатного досягти небувалих успіхів. Головне тільки продовжувати вірити в себе. Місячний день усуне зі шляху всі перепони, ворогів і потенційні небезпеки, тому Скорпіон може рухатися вперед сміливо і на комфортній для себе швидкості.

Риби

Це важливий період, якого ви так довго чекали, тому що мріяли позбутися розбіжностей, конфліктів і невирішених питань. Також Всесвіт вкаже Рибам на парочку цікавих перспектив у плані роботи та професійного розвитку. Вийде повернути гармонію в сімейні стосунки й відродити пристрасть і романтику з другою половинкою.

Як повідомляв УНІАН, цього місяця повний Місяць над Землею зійде 3-го числа. У цей момент Місяць буде в Козерозі, а Сонце в Леві.