Ілюстрація REUTERS

У цьому місяці Повний Місяць над Землею зійде 5-го числа. Цікаво, що цього разу повний місяць збігається з напівтіньовим Місячним затемненням у Козерозі, яким завершується довгий коридор затемнень, що почався 5 червня. Це означає, що Сонце, Земля і Місяць не повністю вирівняні, тому наша планета відкине на супутник незначну тінь замість повної.

Читайте такожМісячний календар на липень 2020: сприятливі і несприятливі дніУНІАН розповість вам, що приготували зірки в цей день кожному знаку Зодіаку.

Повня у липні: коли, дата

Повний місяць настане 05.07.2020 у 07:45. Це 14 місячний день у місячному календарі. Місяць у знаку зодіаку Козеріг. Відсоток освітленості Місяця складає 100%. Схід Місяця у 21:48, а захід у 03:41.

Відео дня

Особливості липневого повного місяця

5 липня відбудеться напівтіньове Місячне затемнення в Козерозі, яким завершується довгий коридор затемнень, що почався 5 червня.

Багато хто відчує, що настав час щось поміняти в своєму житті. Почнеться новий виток подій, що стосуються будинку, сім'ї, нерухомості, стосунків з родичами.

Ілюстрація REUTERS

У період повного місяця спостерігається максимальна народжуваність дітей. З'являється надмірна імпульсивність у спілкуванні, підвищується тяга до негативного мислення і вживання алкоголю.

Це найідеальніший час для збору лікарських трав, оскільки їхні цілющі властивості в цей момент максимальні.

Що можна і не можна робити в повню 5-го липня

Найбільш сприятливий день для різного роду важливих починань. Можете сміливо просувати свої пропозиції, вони обов'язково знайдуть відгук і будуть прийняті.

Читайте такожКалендар стрижок на липень 2020: коли краще зробити нову зачіску, щоб волосся було здоровим та красивимПроте варто все добре продумати і зважити, оскільки можна розпочати справу, яка не тільки веде до перемоги, але й закінчується повним крахом. День гарний для зміцнення родинних стосунків.

Не найвдаліший час для спілкування з державними органами та представниками владних структур. У грошових питаннях також не все гладко. Велика ймовірність затримки в отриманні прибутку, можливі збитки.

З іншого боку, розв'язання питань з нерухомістю, а також всілякі організаторські справи повинні пройти без особливих серйозних ускладнень. Непогано в ці дні здійснити невелику подорож по гористій місцевості або відвідати лижний курорт.

Повня у липні: що чекає на знаки Зодіаку 5 липня:

Гороскоп на 5 липня / tv.ua

Овен: гороскоп на 5 липня 2020

Вдалий з усіх боків день. Зірки обіцяють сприятливу ситуацію для фінансового злету. Не випускайте ініціативу зі своїх рук, не відмовляйтеся від допомоги — порада і підтримка надійних людей буде дуже вчасною. Завтра можна підвести риску під старими планами, справами або контактами. Вірогідні подія або новина, які благотворно вплинуть на ваші справи.

Телець: гороскоп на 5 липня 2020

Читайте такожПарад планет 4 липня: у житті чотирьох знаків Зодіаку настане біла смуга

Кругообіг подій завтра поглине вас повністю. Ви будете всім потрібні, а розірватися будете не в змозі, тому постарайтеся визначити пріоритети. Вірогідні ускладнення, які можуть виникнути через невірну оцінку ситуації, необачні обіцянки або перевантаженість роботою. Вечір проведіть у гостях. Ймовірна цікава, гарна зустріч. Прислухайтеся до інтуїції. Можливо непорозуміння з друзями, пов'язане з матеріальними питаннями.

Близнюки: гороскоп на 5 липня 2020

Завтра треба підвести риску під старими планами, справами і контактами. Спілкування з новими партнерами невдале, зате старі друзі або рідні можуть дати цінну пораду. Вірогідні подія або новину, які серйозно вплинуть на ваші справи або стан здоров'я. Особливо уважними повинні бути Близнюки творчих професій.

Рак: гороскоп на 5 липня 2020

Ви можете відчувати емоційну скутість і зниження настрою. Можливо непорозуміння з друзями, пов'язане з матеріальними питаннями. Можуть здійснитися найнеприємніші передчуття. Будьте обережні в словах і вчинках.

Лев: гороскоп на 5 липня 2020

Критичний день. Ймовірно, різні справи і проблеми оточать вас з усіх сторін, змусять проявити максимальну активність і працездатність. Замість відпочинку цілий день доведеться займатися обтяжливими обов'язками - суєта і турботи не дадуть присісти ні на секунду. Зате ввечері з'явиться можливість приємно провести час серед друзів чи в колі сім'ї.

Діва: гороскоп на 5 липня 2020

Завтра треба підвести риску під старими планами, справами і контактами. Спілкування з новими партнерами невдало, зате старі друзі або рідні можуть дати цінну пораду. Ймовірно подія або новину, яка благотворно вплине на ваші справи. Новий контракт, підписаний вами, можливо, буде вдалим.

Терези: гороскоп на 5 липня 2020

Читайте такожГодина перемог у Овнів і неприємності у Водоліїв: астролог склала гороскоп на липеньЗавтра краще за все зайнятися особистими справами і зміцненням здоров'я. Сприятливі великі зміни побуту: ремонт, покупка меблів. Самотніх Терезів чекають багатообіцяючі зустрічі, цікаві, але нетривалі знайомства. Зірки рекомендують утримання, протистояння спокусам.

Скорпіон: гороскоп на 5 липня 2020

День сприятливий для інтуїтивної роботи, підкріпленої правильними діями і тверезим розрахунком. Ваші життєві сили сильно зростуть, вам буде легко оцінити стан речей. Але надмірна самовпевненість може ускладнити відносини з оточуючими. Упокорюйте гординю і дійте відповідно до загальних цілей.

Стрілець: гороскоп на 5 липня 2020

День несе небезпеку для здоров'я: імовірні аварія, серцевий напад або травма. Не намагайтеся досягти серйозного прориву в справах — обставини не будуть сприяти успіху. Краще підводить риску під старими планами, справами і контактами. Спілкування з новими партнерами невдало, зате старі друзі або рідні можуть дати цінну пораду.

Козеріг: гороскоп на 5 липня 2020

Вірогідні подія або новину, яка благотворно вплине на ваші справи. Не виключено, що нові перспективні плани змінять стиль і рівень вашої роботи або ви отримаєте пропозицію про участь у спільному проекті, що обіцяє непогані грошові доходи. Можливо, завтра ваше особисте життя відіб'ється на професійній діяльності, що спричинить певні зміни у ваших відносинах з партнером.

Водолій: гороскоп на 5 липня 2020

День відзначений гармонією і спокоєм. Ймовірно, завтра ви відчуєте врівноваженість думок і почуттів. У спокійній обстановці вам вдасться впоратися з багатьма поточними справами. Ви зможете розібратися в самих заплутаних ситуаціях. Особливо сприятливою буде друга половина дня. Рекомендується спокійний відпочинок у колі сім'ї, ігри з друзями або дітьми, які будуть раді спілкуванню з вами.

Риби: гороскоп на 5 липня 2020

Суперечливий, подвійний день. Ваш настрій буде змінним — від невиправданого оптимізму до чорної меланхолії, від благодушності і поступливості до впертості і дратівливості. Будьте обережні в словах і вчинках. Можливо непорозуміння і конфлікт з близькими на грунті ревнощів. Вірогідні негативні віщі сни і неприємні передчуття.

Гороскоп підготовлено за матеріалами supercook.ru.

Місячний календар на липень 2020

vedmochka.net