Лев - у рейтингу найгірших сім'янинів / фото imenno.ru

Ледачі, грубі або запальні — на деяких чоловіків деколи просто не вистачає терпіння, але, попри все, жінки їх люблять.

Астрологи назвали чоловічі знаки Зодіаку, з яких виходять нетямущі чоловіки, пише MixNews.

Овен

У цих людей багато чеснот, і вони здатні швидко підкорити жінку, але подальше життя з ними, на жаль, не обіцяє бути простим. Щойно Овен потрапляє в благодатні умови сімейного життя, вся їхня елегантність швидко спадає нанівець й поступається місцем грубості, запальності та навіть неотесаності. Ці чоловіки люблять критикувати все, важко йдуть на компроміси, дуже вимогливі до жінок, хоча самі часто не виконують своїх зобов'язань.

Відео дня

Читайте такожНайбільш чарівливий знак Зодіаку: кому астрологи віддали "золото" рейтингу

Лев

Пов'язуючи своє життя з людиною цього знаку Зодіаку, потрібно розуміти, що в шлюбі вам завжди доведеться бути на другорядній позиції, і заправляти всім, в тому числі й вами, буде ваш чоловік. Левів мало цікавить чужа думка, і він завжди буде робити тільки те, що сам для себе вирішив. Вам доведеться періодично терпіти спалахи ревнощів і претензії як до вашого зовнішнього вигляду, так і до ведення господарства.

Водолій

Чоловіки, народжені під цим знаком Зодіаку, хочуть незалежності й разом з тим поводяться, як діти. При цьому вони страшні власники, а тому не хочуть ділити свою пасію ні з ким. І річ тут навіть не стільки в протилежній статі — насамперед він позбудеться ваших подруг. Люди цього знаку також дуже недовірливі за своєю натурою, часто йдуть в себе, а тоді достукатися до них дуже складно. У колі друзів вони здаються душею компанії, але все змінюється, коли гості йдуть.

Близнюки

Це повітряний знак, якого складно наздогнати й ще важче утримати. Якщо ви готові змиритися з його численними друзями й особливо подругами, яким він періодично буде приділяти більше часу, ніж вам, то запасіться ангельським терпінням. З Близнюками складно ще й тому, що їхні почуття швидко остигають, а тому їхнім дружинам потрібно постійно підігрівати інтерес до себе, інакше рано чи пізно їм дорогу перейде інша жінка.

Скорпіон

Для чоловіків, що народилися під цим знаком, є два дуже хороших визначення: тиран і ревнивець. Так, вони будуть ревнувати вас до кожного стовпа і ні за що не пробачать, якщо ви захопилися кимось, крім нього. Причому навіть якщо зради не було, вони самі придумають. Для Скорпіонів важливо бути у парі першим, одноосібно приймати рішення.

Раніше астрологи назвали енергетичних вампірів та інших важких пасажирів серед знаків Зодіаку.