Ілюстрація REUTERS

Цього тижня в особистому житті багатьох знаків Зодіаку можуть статися серйозні зміни.

Кому вони принесуть щастя, розповіли астрологи. Про це пише SlovoFraza.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, яким незабаром пощастить з грошима

Відео дня

Тілець

Вільним Тільцям липневі зірки обіцяють зустріч з людиною, яка стане для них рушійною силою, направить їхню енергію в русло досягнення кар'єрних й особистісних висот. Ймовірно, ця людина стане не тільки «путівником», але й джерелом позитивних емоцій.

Скорпіон

Цього тижня в житті самотніх Скорпіонів може з'явитися той, хто матиме позитивний вплив на їхні емоційний стан, сприйняття світу і навіть на манеру поведінки. Велика ймовірність початку приємного роману. Скорпіони, які вже у стосунках, можуть постраждати від ревнощів. Не варто перейматися: зараз це допоможе усвідомити важливість стосунків та міцніше прив'язати до себе коханої людини.

Риби

На початку липня самотні Риби можуть по-дружньому зблизитися з кимось із кола знайомих і зрозуміти, що це саме той чоловік, який їм потрібен. Не варто відмовлятися від цього подарунка долі. Сімейним Рибам астрологи прогнозують вихід на новий духовний рівень: у стосунках з'явиться більше ніжності, любові, розуміння і підтримки. До того ж, розвіються багато сумнівів та побоювань.