Тельці в побуті можуть дратувати загальмованістю і надмірною консервативністю фото / ua.depositphotos.com

Відомий астролог Влад Росс назвав риси знаків Зодіаку, які найбільше дратують в побуті.

Про це пише "Главред".

Овен

Овен часто дратує поспіхом. Він занадто нетерплячий, занадто поспішає, а через це може потрапити в неприємну ситуацію і обпектися. Ще одна негативна риса Овна-егоїзм. Поважає особисті межі інших він далеко не завжди. 

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, якими найпростіше маніпулюватиТілець

Тільці в побуті можуть дратувати загальмованістю і надмірною консервативністю. Також далеко не всім сподобається те, як поводиться Тілець в питаннях, пов'язаних з грошима, зокрема, він завжди буде мати заначку від своєї близької людини.

Близнюки

Близнюки-великі пліткарі і цим багато кого може нервувати. Також в побуті багатьом не сподобається їх дріб'язковість, а також звичка розкидати речі, наприклад, шкарпетки, по квартирі.  

Рак

Рак у стосунках найбільше виводить свою другу половинку своїми ревнощами. Також ревнощі часто присутній у відносинах батьків і дітей. Наприклад, матері-Раки особливо ревнують своїх дітей до інших людей, сприймають дітей як власність. Також нерідко і сини ревнують своїх мам. Через ревнощі нерідко складаються складні сімейні ситуації. Також Рак схильний до інтриг, вважає за краще не говорити в лоб те, що думає. Крім того, Рак – великий "Плюшкін": він не здатний позбутися від старих речей, в результаті обростає мотлохом.  

Лев

Головний недолік Лева, який дратує близьких людей – самозакоханість і егоїзм. Лев вважає, що всі члени сім'ї повинні обертатися навколо нього, вважає себе головним, найкращим і найдобрішим. Марно сподіватися на демократію в сім'ї з Левом. 

Діва

Діва багатьох дратує своєю дріб'язковістю. Вона прагне розкласти все чітко, по поличках, рахувати кожну копійку. Не дай Боже ви заборгуєте Діві 10-20 копійок! Вона це запам'ятає. Крім того, Діва – великий критикан, причому розпікає інших навіть через дрібниці. Вона критикує всіх і вся. Також Діва часто заздрить іншим "чорною заздрістю", якщо інші люди досягли успіху хоча б трохи більше, ніж вона.

Терези

Найбільша біда Терезів - їх нерішучість. Якщо в родині чоловік-Терези, то його дружину завжди буде дратувати його невпевненість. Також у Терезів часті перепади настрою і багато залежить від їх наснаги. Так, ваги можуть просидіти тиждень, нічого не роблячи, а потім за один день намагатися встигнути те, що можна було робити протягом декількох днів.

Скорпіон

Скорпіон в побуті однозначно буде дратувати інших своєю отруйністю. Він може дуже жорстоко критикувати, образити словом до смерті. Плюс Скорпіон дуже мстивий, тому навіть через роки не упустить можливість помститися кривдникові. 

Стрілець

Стрілець може дратувати оточуючих своїм надмірним оптимізмом і активністю. У Стрільця завжди бурхлива діяльність, причому навіть на порожньому місці. Нерідко Стрілець, пролежавши в весь день на дивані, може сказати: "Ох, які великі справи я зробила (або зробив) за сьогодні!". Крім того, Стрілець завжди прагне нав'язати свою думку, лізе з порадою навіть тоді, коли його про це не просять. Він любить повчати. Стрілець-це бос в квартирі, який вимагає, щоб його всі слухалися. Природно, все це буде напружувати домочадців.

Козеріг

Козеріг дратує скупістю. На накопичення грошей і ресурсів він витрачає дуже багато сил, завжди вичікує знижки та акції, тисне через кожну копійку. Зате потім Козеріг може раптово розщедритися на дорогу машину або першокласний iPhone – на це грошей йому не шкода. Тобто у Козерога в цьому сенсі немає балансу, золотої середини. Крім того, Козероги – це, як правило, дуже холодні егоїстичні люди, які на побутовому рівні особливо не проявляють емоцій, чому складно зрозуміти, чого вони хочуть, що думають.

Водолій

Для Водолія в побутовому плані найскладніше-зійти до того, щоб забратися в квартирі. Прибирання раз на місяць або півроку – це типове явище для Водолія. Водолію часто важко себе дисциплінувати, тому так важливо дітей-Водоліїв привчати до графіку і вимагати від них виконати обіцяне. Також багатьох дратує те, що Водолій нерідко віддається чомусь повністю, без залишку, а в результаті витрачає свої сили даремно. Хоча, треба визнати, згодом своїми стараннями він може перевернути ситуацію... Крім того, Водолій не любить з'ясовувати стосунки і прагне до того, що навколо нього завжди була тепла дружня атмосфера.

Риби

Маючи серед близьких людей риб, потрібно бути готовим до того, що представники цього знака можуть виявитися зрадником. Риби можуть зрадити в найостанніший момент. Рибам також часто складно довести розпочате до кінця, вони завжди пливуть за течією. Зате з рибами практично завжди можна знайти емоційний комфорт. Правда, якщо риби відчувають комфорт, вони можуть розслабитися і спати днями і ночами. Так що в побутовому плані Риби часто виявляються великими сонями, а іншим це буває складно перенести.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: