Все про сумісність Водолія з іншими знаками / фото ua.depositphotos.com

Знак зодіаку Водолій славиться своїм незвичайним характером, творчим світоглядом, гострим розумом. Ця людина не боїться виділятися з натовпу. Вона живе так, як хоче, не озираючись на норми і традиції. Водолії мають репутацію диваків і експериментаторів. У них незвичайні рідкісні захоплення, вони цікавляться нестандартним мистецтвом, мають свій стиль в одязі. Але їх дивакуватість не відштовхує, а навпаки приваблює інших. Водолії відрізняються великою завзятістю в досягненні своїх цілей. Вони готові багато працювати для свого щастя. І нехай їх цілі і мрії здаються іншим дивними і незрозумілими, Водоліїв це не хвилює. Недоліки знака Водолій - незібраність, неуважність, не пунктуальність, ледачість, легковажність.

Любовна і сімейна сумісність Водолія

Водолії люблять нові знайомства і флірт. Вони досить романтичні натури, люблять компліменти і вірші про кохання. Закохуються швидко і надовго. Водолій може прожити в шлюбі з однією людиною все життя. Найбільшою цінністю для цього знака є особиста свобода. Водолії не люблять бути прив'язаними до одного місця і займатися побутом. Вони часто подорожують, переїжджають в нові місця, змінюють сферу діяльності і активно займаються творчістю. Для представників знака Водолій дуже важливий особистий простір. Вони не терплять, коли їх контролюють і ревнують.

Висока сумісність Водолія з такими знаками Зодіаку:

Відео дня
  • Близнюки;
  • Лев;
  • Терези;
  • Стрілець.

Водолія і Близнюків об'єднує любов до свободи і творчості. Ця пара може побудувати щасливі відносини. Пара Водолій-Лев - це дві яскраві індивідуальності, вони відчувають взаємний захват і інтерес. Вони черпають натхнення з чужого досвіду і вміють знаходити компроміси.

Читайте такожАстрологи назвали найкращих дружин за знаком Зодіаку

Високу сумісність Водолій має з Терезами. Ці два знаки мають багато відмінностей, але доповнюють і врівноважують один одного. Стрілець і Водолій мають всі шанси укласти хороший шлюб без скандалів і втрати інтересу. Особливо успішним цей союз буде якщо Стрільцем є чоловік.

Низьку сумісність в коханні Водолій має з Тельцем, Раком, Рибами. Перший занадто відрізняється від креативних Водоліїв – він приземлений, реалістичний і навіть занудний. Ці два знаки навряд чи зацікавлять один одного. Рак і Риби зможуть створити щасливі відносини з Водолієм тільки якщо будуть зацікавлені в цьому. Любовний гороскоп рекомендує їм стати більш впевненими і відкритими, щоб привабити Водолія.

Водолії в дружбі

Водолії - дуже цікаві і доброзичливі. З ними приємно спілкуватися. Вони легко йдуть на контакт. Водолії чуйні, впевнені в собі, ерудовані. Попри те, що вони знають більше за інших, Водолії володіють скромністю і не зазнаються, не повчають друзів і не хваляться своїми досягненнями. Їм властива скромність, дбайливість, уважність до інших. Це бунтарі і яскраві індивідуальності, і для дружби вони обирають цікавих людей.

Читайте такожЗначення імені Анастасія: характер, доля, сумісніть з іншими іменами

Водолія можна назвати відданим другом і цікавим співрозмовником. Водолій має низьку сумісність в дружбі з Козерогами, Тельцями і Скорпіонами. Але навіть з ними він може подружитися, якщо побачить в них індивідуальність. З представниками інших знаків Водолії легко йдуть на контакт.

Знак Зодіаку Водолій творчий і артистичний / фото ua.depositphotos.com

Водолії в роботі, бізнесі, кар'єрі

Водолія не можна назвати працьовитим і дисциплінованим співробітником. Суворі графіки роботи, терміни і списки вимог їх лякають. Вони часто змінюють сферу діяльності і можуть несподівано звільнитися навіть якщо їх все влаштовує. Для них важлива фінансова спроможність. Вони можуть змінити роботу на більш прибуткову. Цей знак рідко домагається великих успіхів у своїй професії. Є у Водолія і позитивні сторони - креативність, ініціативність, оригінальність, велика кількість нових ідей. Водолії це хороші вчені, художники, письменники, режисери, туристичні гіди, журналісти, музиканти, стоматологи. Як керівники вони лояльні і порядні.