Яким знакам Зодіаку пощастить / фото ua.depositphotos.com

Тиждень виявиться вельми сприятливим для зодіакальних представників.

Гороскоп розповість, яким знакам Зодіаку пощастить у період 3-9 серпня. Про це пише SlovoFraza.

Тілець

Тілець виявиться справжнім щасливчиком, якому будуть усміхатися зірки всі 7 днів. Насамперед, обставини складуться таким чином, щоб ви розпрощалися зі старими проблемами й невдачами. Вийде досить швидко та без особливих труднощів повернути всі борги й зняти із себе тягар минулого. Гороскоп каже, що це вдалий період для кар'єрного зростання, вигідних ділових знайомств, укладання перспективних контрактів та збагачення.

Відео дня

Читайте такожНа три знаки Зодіаку незабаром чекає грошовий достаток - астрологи

Близнюки

Гороскоп пропонує Близнюкам слідувати за власними інтересами. Прислухайтеся тільки до себе, адже потужна інтуїція підкаже, в якому напрямку краще рухатися, на які пропозиції погоджуватися та з якими людьми співпрацювати. Пощастить Близнюкам в коханні, де налагодите зв'язок з партнером або зустрінете споріднену душу, в яку закохаєтеся і створите стосунки.

Діва

З 9 серпня зодіакальний представник перетвориться на найбільшого оптиміста і добряка, який притягує до себе оточуючих. Це вкрай вдалий і сприятливий період для розширення списку знайомих, куди зможете включити корисних і впливових людей, здатних стати вашими наставниками, діловими партнерами й покровителями.

Скорпіон

З-9 серпня у Скорпіона вийде відпочити душею. Ви оточені чудовими людьми, почуваєтеся просто чудово і будете дарувати радісні емоції. Не переймайтеся про роботу, адже все вирішиться без вашої участі, але ви вмудритеся отримати свої бонуси. Ймовірне перспективне знайомство в невимушеній обстановці.