Андрій - значення і походження імені / фото ua.depositphotos.com

Чоловіче ім'я Андрій завжди було популярним у слов'янських країнах. Багато батьків і зараз обирають це ім'я для хлопчиків. Воно полюбилося в народі завдяки гарному звучанню та сильному значенню.

Андрій: значення і походження імені

Історія походження імені Андрій сягає своїм корінням до Стародавньої Греції. За однією з версій воно утворено від слова "андрос", що в перекладі звучить як "чоловік". За іншою ж версією – походить від слова "андрейос", яке означає "мужній".

Читайте такожМісячний календар стрижок на вересень 2021: найкращі дні для зміни стрижкиСкорочені та зменшувально-пестливі варіації імені: Андрюша, Андрюшка, Андрюня, Андрійко, Андрюха, Андре.

Відео дня

У християн найбільш шанований святий з ім'ям Андрій – апостол Андрій Первозванний, перший з учнів Ісуса Христа.

Андрій у дитинстві

З самого дитинства Андрій проявляє свій непосидючий характер, який з часом змінюється, але не суттєво. Цей хлопчик рухливий, любить активні ігри. Однак, якщо в Андрієві прокинувся інтерес до чогось, то його посидючості можна позаздрити.

Він добре розуміє свої бажання, тому нерідкі прояви впертості, коли не зважають на його плани або заняття. Наказовий тон і вмовляння на нього не діють, потрібно логічна аргументація.

Ім’я Андрій - характер та доля / фото pixabay

Часом цей хлопчик може бути добрим, слухняним, допомагати батькам, а іншим разом – некерованим, егоїстичним, непередбачуваним. Суперечливість характеру проявляється головним чином через непослух.

Дорослішаючи, Андрій вчиться контролювати поведінку, стає більш урівноваженим. У ньому сильно розвивається почуття відповідальності, що стає однією з визначальних якостей його характеру. Вчиться він добре, проте потребує постійної уваги і контролю.

Андрій: характер та доля

Характер Андрія імпульсивний і непередбачуваний. Складно передбачити, що він зробить наступної миті. Його внутрішній світ дуже складний, хоча за його поведінкою цього не скажеш. Він жартівник і балагур, оптиміст і веселун, здатен заразити своєю енергією всіх оточуючих.

Читайте такожЗначення імені Денис: характер, доля, сумісність з іншими іменами

Андрій завжди душа компанії. Його здатність швидко знаходити контакт з іншими людьми допомагає йому в житті. Можна подумати, що все йому дається дуже легко, але насправді, цей чоловік докладає дуже багато зусиль, щоб домогтися результату.

Він розумний, здібний, талановитий від природи. Андрій легко осягає невідоме йому раніше і здатен пристойно впоратися з будь-якою роботою, яку йому доручать. Він може бути цілком успішний у власному бізнесі.

Андрій – це незалежний, волелюбний, сміливий, цілеспрямований, упевнений у своїх силах, спокійний за характером чоловік. Все це дозволяє не змінювати наміченого ним шляху, послідовно втілювати свої плани.

Андрій у коханні та шлюбі

Для Андрія дуже важлива жіноча увага, при цьому він прагне до того, щоб її було якомога більше. У ставленні до жінки може бути лагідний і ввічливий, але в цьому більше бажання сподобатися й добре виглядати, ніж справжнього ставлення.

Сумісність імені Андрій з іншими іменами / фото ezoterika.me

Цьому чоловікові доведеться нескінченно блукати між пасіями в пошуках тієї єдиної, що зможе відповідати критеріям його ідеалу.

Якщо ж Андрій знайде жінку, яка підходить під встановлену ним "планку", то віддається почуттю повністю, самозабутньо і безоглядно, що може стати приємною несподіванкою для неї, введеної в оману зовнішньою закритістю та відчуженістю.

Сумісність Андрія з іншими іменами

Читайте такожЗначення імені Святослав: характер, доля, сумісність з іншими іменамиНайкраща сумісність у Андрія в плані стосунків і кохання спостерігається з такими жіночими варіаціями як Анжела, Антоніна, Вероніка, Галина, Діна, Олена, Ія, Клара, Лариса, Ліна, Луїза, Людмила, Нінель, Нонна, Раїса, Регіна, Рената, Таїсія, Томила, Уляна, Ельза.

З такими, як Анжела, Ванда, Вероніка, Зінаїда, Ізабелла, Ірма, Лада, Лідія, Люція, Ніна, Нонна, Раїса, Регіна, Тетяна, Уляна, є величезні шанси на побудову щасливого, по-справжньому міцного і довговічного шлюбу.

А ось з Агатою, Адою, Анастасією, Анною, Варварою, Вірою, Діаною, Зоєю, Лоллою, Маріанною, Марією, Міррою, Поліною, Розою, Стеллою, Еммою, союз краще не створювати, бо, як стверджують астрологи, нічого доброго з нього не вийде.

Іменини Андрія

Свій день ангела Андрій святкує 27 січня, 28 квітня, 31 травня, 3 червня, 11 червня, 25 червня, 26 червня, 3 липня, 13 липня, 17 липня, 22 липня, 17 серпня, 1 вересня, 19 вересня, 20 вересня, 23 вересня, 4 жовтня, 6 жовтня, 15 жовтня, 23 жовтня, 30 жовтня, 9 листопада, 10 грудня, 11 грудня, 13 грудня, 15 грудня.

Вас також можуть зацікавити інші новини: