Значення та походження імені Мілана / фото ua.depositphotos.com

Мілана – доволі популярне жіноче ім'я. Воно є поширеним на значній території України, адже є дуже благозвучним і "миловидним".

Мілана: значення, походження та варіації імені

Читайте такожЗначення імені Анастасія: характер, доля, сумісність з іншими іменамиІм'я Мілана загалом дві версії походження. Згідно із першою – це слов'янське ім'я, яке походить від кореня "мил". До того ж у імені Мілана є ще багато споріднених імен таких, як Міла, Мілена та Радміла.

Інша ж версія походження імені Мілана – італійська. Так, існує думка, що в перекладі з італійської мови це ім'я означає "модниця". Воно було дуже популярним серед італійської знаті в Х ст., а пізніше набуло популярності серед народу й вийшло за межі палаців.

Відео дня

Зменшувально-пестливі варіації імені: Міла, Міля, Міланка, Лана та ін.

Мілана у дитинстві

Мілана за своєю натурою дуже добра, ніжна й приємна дитина.

Чесність, слухняність, дбайливість, уважність, спокій, поміркованість, оптимізм, позитив – такі головні риси дівчинки на ім'я Мілана. Також вона має тягу до пізнання нового, є дружелюбною, відданою і доволі рухливою.

Загалом Міланка – справжнє втілення юної жінки, яка з самого раннього дитинства обеззброює оточуючих своєю посмішкою та безпосередністю. Це відкрита й радісна дитина.

Міланка росте досить здоровою дитиною. У навчанні їй легко даються гуманітарні предмети. Однак у разі вибору професії, пов'язаної з точними науками, може підтягнути й інші предмети. Будучи впевненою в собі, Мілана добро виступає на публіці, може успішно займатися в театральних гуртках.

Ім'я Мілана: характер та доля

У юності жінка на ім'я Мілана набуває ще більше жіночої чарівності та деякої загадковості.

Доросла Мілана – все та ж комунікабельна і цікава жінка, але дещо більш потайна. Ця жінка стає більш упевненою в собі, планомірною, обов'язковою, виконавчою й цілеспрямованою. Водночас вона усе так же любить бути в центрі уваги й успішно користується своєю популярністю.

Сумісність імені Мілана з чоловічими іменами / фото ua.depositphotos.com

На роботі Мілана майже не змінюється. Уміння подобатися і доброта допомагають їй домагатися на роботі хороших успіхів. Її поведінка з оточуючими – це яскравий приклад врівноваженості і дипломатичності.

Загалом доля дівчат, які отримали при народженні таке ім'я, найчастіше складається вдало.

Мілана в коханні та шлюбі

У Мілани з підліткового віку багато шанувальників. Вона може мати безліч романів, однак шукатиме такого кавалера, котрому зможе довіритися й побудувати з ним дійсно серйозні стосунки.

У стосунках Мілана на подив украй ревнива. Вона не любить коли її хлопець (або чоловік) фліртує і кокетує з іншими, хоча сама вважає це допустимим для себе.

Вийшовши заміж буде чудовою господинею, однак чоловік муситиме відповідати її вимогам щодо рівня комфорту та впорядкованості життя. Натомість він отримає вірну, віддану принципам, турботливу й уважну жінку.

Мілана – зазвичай хороша мама, яка приділяє своїм дітям багато уваги та робить це із великим задоволенням.

Сумісність Мілани з чоловічими іменами

Читайте такожНазвано дві найміцніші пари знаків ЗодіакуНайкраща сумісність у імені Мілана з Петром, Леонідом, Давидом, Єлисеєм, Тимуром і Глібом.

Найміцнішим і найбільш довготривалим буде шлюб з Артемієм, Ярославом, Львом, Джеймсом, Стефаном, Максиміліаном.

Натомість серйозні протиріччя будуть у парі з Дем'яном, Лукою, Артуром, Альфредом, Сергієм.

Іменини Мілани

День ангела Мілани святкується двічі на рік – 13 cічня та 21 червня.