Яким знакам Зодіаку пощастить / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у кого найближчим часом закінчиться чорна смуга.

Про це пише slovofraza.

Читайте такожАктор, зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк: після інституту ти нікому не потрібен... поки не відростив волосся я грав лише бандитів та охоронців "Ашану"Близнюки

У Близнюків з'явиться шанс втілити свої найсміливіші ідеї в життя. Вільним представникам знака доля також надасть шанс налагодити особисте життя. Постане вибір якість або кількість. Відносини пар будуть дуже емоційні і сповнені спраги пригод. Фінансове становище буде стабільним. А здоров'я дозволить частіше бувати на свіжому повітрі, займатися хобі.

Відео дня

Лев

Для Лева осінь-сприятливий період. Можна поміняти рід діяльності або коло інтересів. Кінець місяця буде вдалим для подорожей, зміни обстановки. Від справ можна відійти і сміливо зайнятися плануванням подій разом з коханою людиною. Леви будуть діяльними, товариськими. Ймовірні зміни на особистому фронті або в кар'єрі. Деяких чекає підвищення за посадою.  

Терези

Терези в жовтні зможуть реалізуватися в професійному плані.Правильно формуючи цілі, можна використовувати ситуацію в свою сторону. Передбачається досягнення запаморочливих висот. Навколишні можуть позаздрити завзяття і самостійності. Потрібно дати відсіч злостивцям. Жінки стануть розв'язувати проблеми без сторонньої допомоги. Чоловіки будуть відчувати себе спокійно і оптимістично.  

Водолій

У Водоліїв відкриються нові горизонти, активізуються приховані здібності. З'являться можливості для подорожей. Можна відпочити, набратися нових вражень. Варто використовувати можливості для навчання. Потрібно підкорювати вершини, підвищувати інтелектуальний рівень.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: