Риби в списку найбільш інтуїтивних знаків / goroskop.guru

Інтуїція – це той скромний внутрішній голос, який присутній в кожного з нас, але ми далеко не завжди звертаємо на нього увагу, а то й просто ігноруємо.

Астрологи назвали знаки Зодіаку з наймогутнішою інтуїцією, пише slovofraza.

Близнюки

Читайте такожПарад планет 4 липня: у житті чотирьох знаків Зодіаку настане біла смугаБлизнюки – дуже соціальні люди, і вони інстинктивно знають, що сказати, щоб розташувати до себе людей або зав'язати розмову. Мало того, цей знак заздалегідь передбачає, що ви збираєтеся сказати, перш ніж ви озвучите свої думки. Інтуїція Близнюків допомагає їм зрозуміти, як вони повинні себе вести в будь-якій ситуації, і вони геніальні в плані того, як вміло залишити про себе яскраве позитивне перше враження.

Відео дня

Рак

Для Раку інтуїція і потужне усвідомлення своїх емоцій йдуть рука об руку, тому не дивно, що вони дуже уважні до свого внутрішнього голосу. Мало того, що Раки – емпати і здатні відчувати емоції близьких, вони ще й сприйнятливі до почуттів зовсім незнайомих людей. Інтуїтивність цього знака є основною причиною того, чому багато людей відчувають себе комфортно, взаємодіючи з ним – вони знають, що Рак розуміє, що саме вони відчувають, навіть не пояснюючи йому свій стан.

Діва

Діви надзвичайно спостережливі, що може бути відповіддю на те, чому вони настільки інтуїтивні: вони ніколи нічого не впускають і відзначають кожну дрібницю, на яку інші взагалі не звернуть уваги. Діви не вміють сприймати багато подій і ситуацій легко і просто, і вони схильні надмірно аналізувати все, що відбувається. Життя – це одна суцільна загадка для Діви, і вона часто відчуває себе майже зобов'язаної з'ясувати, що ж знаходиться під поверхнею.

Читайте такожКалендар стрижок на липень 2020: коли краще зробити нову зачіску, щоб волосся було здоровим та красивимТерези

Терези гіперчутливі до всього: до самих себе, до своїх думок, почуттів і того, що відбувається з навколишнім світом. Завдяки своєму внутрішньому голосу, вони також передбачають усі потенційні небезпеки і загрози, але це не робить їх менш оптимістичними. У Терезів є здатність бачити позитив у всьому, вони відчувають нюанси кожної ситуації, і відмінно розуміють усі перспективи, особливо коли справа стосується можливих конфліктів. Вони відмовляються сприймати світ у чорно-білих тонах, оскільки інтуїтивно знають, що все не так просто, і в житті існує цілий спектр кольорів і відтінків.

Скорпіон

У Скорпіонів шалено розвинена інтуїція щодо інших людей. Вони, наприклад, буквально на фізичному рівні вловлюють брехню в будь-якому її прояві. Неважливо, що ви робите або говорите, Скорпіон завжди дізнається правду. У цього знака дуже гостре світосприйняття, і вони знають всі мотиви своїх вчинків і слів. Навіть не сподівайтеся в чому-небудь обдурити Скорпіона, вам це не вдасться – він з легкістю читає ваші думки і залишить у дурнях саме вас.

Риби

Інтуїтивні люди схильні до творчості, а Риби – один із самих креативних зодіакальних знаків. Їх натхнення – це теж їхній голос інтуїції. Вони просто йдуть їй, не ставлячи зайвих питань, і в результаті створюють щось фантастичне. Їх творчість зароджується глибоко всередині, і усвідомити його витоки практично неможливо. Риби також надзвичайно сприйнятливі, тому вони здатні відчути майбутні події, навіть коли для цього немає ніяких передумов.