12 серпня - особливий день в гороскопі / ua.depositphotos.com

12 серпня - особливий день в гороскопі, оскільки в цей час очікується пік зорепаду Персеїди.

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку, який допоможе зробити цей день продуктивним і яскравим, пише slovofraza.

Овен

На Овнів в цей день чекає творчий злет. Ви станете надто емоційними, тому постарайтеся якомога рідше показувати оточуючим своє невдоволення. Краще направляти внутрішні сили в творче річище. Овнам вдасться розв'язати давні проблеми та негаразди.

Відео дня

Читайте такожНастає період щербатого Місяця: чого чекати знакам Зодіаку Телець

Тельці 12 серпня будуть виблискувати неймовірною харизмою. Особливо позитивною вона стане в любовній сфері. Направте всі свої сили на пошуки другої половинки. Тельцям вдасться також справити хороше враження на ділових партнерів.

Близнюки

Близнюкам варто займатися тим, що вони люблять найбільше. Потрібно більше спілкуватися, проводити час в русі, в пошуках нових захоплень. Досить імовірно, що на горизонті з'являться нові цілі.

Рак

Проведіть день в оточенні близьких: друзів, родичів, дітей, другої половинки. Це ідеальний день для того, щоб показати всім свою любов і отримати її у відповідь. Також це буде дуже продуктивна середа. Потрібно зайнятися незавершеними справами.

Лев

Левам пік зорепаду подарує відмінний настрій і захист від токсичних людей. Це прекрасний день для роботи, відпочинку, покупок, подорожей. Побалуйте себе і приділіть увагу своїй зовнішності.

Діва

Дівам варто якомога більше думати про хороше. Важливо зберігати впевненість в собі, так як це ідеальний день для матеріалізації думок. Персеїди завжди допомагають Дівам досягати бажаних цілей набагато швидше, ніж звичайно.

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 10-16 серпня Терези

У Терезів 12 і 13 серпня стануть ідеальними днями для покупок. Коли зірки Персеїд, що падають, досягають пікових значень, Терезам починає усміхатися фінансова удача. Це виражається також в прирості прибутку в бізнесі і на роботі. У ці дні є всі шанси перевиконати план.

Скорпіон

У Скорпіонів 12 серпня стане сильніше і без того потужна інтуїція. Цей день буде дуже продуктивним і вдалим для тих Скорпіонів, що не побояться прийняття важливих рішень. Настає час перегляду життєвих принципів. Чи вдасться перемогти тривожні думки і дозволити дилеми.

Стрілець

Стрільцям астрологи радять бути більш наполегливими в любові і справах. Потрібно залишатися собою в будь-яких ситуаціях, творити більше добра і переходити від слів до дій. День вдалий для нових починань, примирення з близькими. Персеїди допоможуть розставити правильно життєві пріоритети.

Козеріг

12 серпня Козерогам ні в якому разі не можна пасувати перед труднощами. Енергія зорепаду допоможе людям цього Знака Зодіаку стати для оточуючих прикладом для наслідування, заробити більше авторитету і поваги серед начальства, колег, друзів.

Водолій

В цей яскравий і сприятливий день астрологи радять Водоліям бути гранично уважними до всього того, що відбувається. Потрібно залишатися залученими в усі. Багато проблем вирішаться самі собою. Персеїди активізують приховані резерви енергії.

Риби

12 серпня Риб чекає потужний позитивний імпульс. Можливі приємні знайомства, підвищення привабливості та харизми, посилення пам'яті. Астрологи радять сфокусуватися на найважливіших справах. Можна з головою зануритися в справи, роботу або присвятити себе любові, романтики, спілкуванню.

  • Меторний потік Персеїди щорічно з'являється в серпні з боку сузір'я Персея. Утворюється він в результаті проходження Землі через шлейф пилових частинок, випущених кометою Свіфта-Таттла. Найдрібніші частинки, розміром з піщинку, згорають в земній атмосфері, утворюючи «зоряний дощ». Його інтенсивність поступово зростає, досягає піку і поступово падає.
  • В цьому році метеорний потік Персеїди вже почав свою активність. Перші "зірочки" Персеїди почали падати на Землю 17 липня. Максимальна активність очікується в ніч з 12 на 13 серпня. Як обіцяють вчені, за годину можна буде побачити близько 60 спалахів. Триватиме метеорний потік до 24 серпня.