Гру Detroit: Become Human можна буде придбати на ПК за 673 грн / скріншот

Французька студія Quantic Dream оголосила дату релізу на ПК гри Detroit: Become Human. Колишній ексклюзив для Sony Playstation 4 надійде в продаж на ПК вже 12 грудня.

Про що Detroit: Become Human

Detroit: Become Human – це унікальна пригодницька гра з елементами інтерактивного кіно. Дія гри відбувається у 2038 році в Детройті. У світі повним ходом йде виробництво андроїдів – роботів, що зовні практично не відрізняються від людей, та які повинні беззаперечно підкорюватися людям. Однак з часом, в результаті програмного збою деякі з андроїдів стають «девіантами», тобто наділеними власною волею. Такі андроїди починають замислюватися про своє місце у світі людей і становлять велику небезпеку для звичного укладу життя. Гравцеві належить по черзі керувати трьома героями-андроїдами, кожному з яких присвячена власна сюжетна лінія: служницею Керою, що захищає маленьку дівчинку, поліцейським Конором, який вистежує несправних андроїдів, а також бунтівником Маркусом, який намагаються звільнити роботів з рабства. Нелінійний сюжет гри містить безліч виборів і розвилок. А рішення, які гравець прийме в ході сюжету, позначаться на подальшому оповіданні.

Трейлер Detroit: Become Human

На момент виходу гри на PS4 вона отримала хороші відгуки. На агрегаторі рецензій Metacritic у Detroit: Become Human 78 балів від критиків та 8.7 балів від гравців. Вже в наступному місяці гру зможуть оцінити ще й ПК-геймери. Однак придбати Detroit: Become Human можна буде тільки в онлайн-магазині Epic Games Store. Коштувати гра буде 673 грн.