Ідеї для подарунків на Новий рік / vesti.dp.ua

До Нового року залишається не так вже й багато часу. Його з нетерпінням чекають не лише діти, але і дорослі. Тому зовсім не дивно, що вже сьогодні багато хто замислюється над тим, що ж подарувати рідним і близьким.

УНІАН зібрав для вас найкращі ідеї для новорічних подарунків.

Подарунки дітям на Новий рік

Новорічне свято – чудовий привід подарувати малюкам розвиваючі іграшки.

Відео дня

Читайте такожВихідні на Новий рік 2020: скільки українці відпочивають на святаДітям до трьох років можна вибрати великі конструктори, іграшки з кнопками різних форм, набори для ігор в снігу, м'ячики різних розмірів і кольорів, пірамідки, а також розвиваючі килимки.

Для дівчаток старше ви можете підібрати настільну гру, набір дитячої косметики, набір для дослідів, блокнот з кольоровими олівцями або ручками, мольберт для малювання, незвичайний одяг, головоломку або ж рюкзак.

Хлопчикові можна вибрати цікаву книгу, дитячий намет у вигляді незвичайного будиночка або вігваму, санки, ковзани або лижі, залізницю, машинку на пульті управління, трансформера або робота.

Що подарувати дитині на Новий рік / vybratpravilno.ru

Для дітей-підлітків підійдуть такі подарунки, як смартфон, смарт-годинник, планшет, ігрова приставка або джойстик, нові кросівки, окуляри віртуальної реальності. Нові технології – чи не це найбільш захоплює підростаюче покоління.

Подарунки своїми руками на Новий рік

Звичайно ж, ніколи не виходить з моди те, що ви можете зробити самі для коханої та дорогої людини в якості подарунка.

Ідей для цього можна знайти сотні та навіть тисячі. Це можуть бути як корисні, для щоденного користування подарунки, так і оригінальні сувеніри, які просто порадують і будуть дарувати позитив кожен день.

Наприклад, можна зробити баночку, шкатулку, коробку з побажаннями або передбаченнями; спекти тематичне імбирне печиво; зробити пряниковий будиночок або ароматні прикраси для новорічної ялинки; змайструвати рамку для фото або снігову кулю.

Подарунки своїми руками на Новий рік / kleo.ru

Якщо ж ви вмієте в'язати або шити, Новий рік може стати тим особливим приводом, щоб піднести самим близьким з любов'ю зв'язані або зшиті речі.

Що подарувати на Новий рік - новорічні сувеніри

Враховуючи те, що 2020 рік – за східним календарем це рік щура, на новорічних ярмарках ви знайдете чимало милих сувенірів з цим гризуном у самих різних перевтіленнях. Тим більше, що у східних країнах щур є символом багатства, чистоти, добробуту і доброчесності.

Не менш приємними для близьких будуть сувеніри на традиційну новорічну, зимову тематику – сніговики, олені, сніжинки, ялинки та інше. У вигляді статуеток, свічок, підсвічників, рамок для фото вони стануть прекрасним доповненням до святкового настрою.

Новорічні сувеніри / luckclub.ru

Також можна вибрати сувеніри, що індивідуально підходять для кожного з тих, кого ви хочете порадувати цього дня. У сувенірних магазинах знайдеться безліч варіантів на цей рахунок – скарбничка-сейф, світильники, лампи-проектори, масажні килимки, будильники та предмети побуту в найрізноманітніших варіаціях.

Корисні та незвичайні подарунки – що може бути краще для того, кого ви хочете здивувати.

Новорічні ласощі

Схоже, це саме те, що ніколи не перестане бути найбільш вдалим подарунком до того чи іншого свята. А в Новий рік солодощі, частування, улюблені напої в якості подарунка можуть особливо порадувати. Адже вони ніколи не стануть тим, що буде в підсумку припадати пилом на полиці.

Цікаво оформлені ласощі – влучний подарунок, як для дітей, так і для дорослих.

Печиво, цукерки, шоколад, зефір, фрукти – все це може стати «будівельним матеріалом» для оформлення букетів, кошиків, або наповненням подарункових упаковок у вигляді різноманітних коробок і пакетів з новорічними зображеннями. У цьому випадку все залежить від вашої уяви.

Ідеї для новорічних подарунків / rabstol.net

Для дорослих підійде в якості подарунка улюблений алкогольний напій у святковій упаковці. Прекрасним вибором може також стати набір для чаювання або пачка вишуканої, улюбленої кави.

Корпоративні подарунки

Подарувати щось особливе колективу на Новий рік – прекрасний привід не тільки підняти настрій своїй команді, але і можливість налагодити робочу атмосферу, а також зміцнити ділові відносини.

Всім відомо, що запорука продуктивної роботи – це сприятлива атмосфера в колективі.

Що подарувати колективу на Новий рік / pxhere.com

Можна обрати як спільний подарунок, котрий буде використовуватися усіма, так і кожному члену команди окремо. Це можуть бути настільні ігри, пазли, набори для спільного проведення часу або сувеніри, офісні дрібниці, предмети для щоденного користування, такі як візитниці, карти пам'яті та інше.