Смачний торт без випікання – рецепт / фото pinterest.ch

Доступні продукти та просте приготування з незвичайним результатом – усе це про торт без випікання.

Читайте такожХрусткі й золотисті бельгійські вафлі: як приготувати неймовірні ласощі

Такий десерт – прекрасний вихід, коли не хочеться возитися з випічкою та духовкою, а солодкого дуже хочеться!

Відео дня

Готуються торти без випікання дуже швидко й легко, а виходять вони смачними й завжди гідно виглядають на святковому столі. Основними компонентами їх зазвичай є печиво, ягоди, фрукти або горіхи у поєднанні із заварним, сметанним або кремом зі згущеного молока.

Сирний торт з полуницею

  • Печиво пісочне – 250 г
  • Сир 9% – 500 г
  • Полуниця – 500 г
  • Желатин листовий – 20 г
  • Йогурт полуничний – 250 мл
  • Вершки 33% – 300 г
  • Цукор – 250 г
  • Масло вершкове – 150 г

Желатин залити холодною кип’яченою водою й залишити для набухання.

У чашу комбайна викласти печиво, попередньо поламавши його шматочками. Подрібнити в крихту.  Розтопити вершкове масло й додати його до печива, прокрутити, щоб масло з крихтою добре з’єдналися.

Взяти плоску тарілку, поставити на неї кільце від рознімної форми, висипати крихту й добре її утрамбувати. У миску помістити сир, додати до нього полуничний йогурт і 150 г цукру. Збити суміш блендером до однорідного стану.

Полуницю розрізати на 2-4 частини, залежно від розміру ягід.

Як приготувати торт без випікання / фото cafedetali.ru

Збити вершки з цукром (100 г) до пишної маси. Перед збивання чашу охолодити в холодильнику або морозилці. Вершки додати в сирно-йогуртову суміш та акуратно перемішати лопаткою.

Желатин віджати від зайвої води, викласти в ківш і прогріти на водяній бані до розчинення. Дати желейній масі охолонути й акуратно ввести її в сирну суміш. Також додати половину полуниці та перемішати.

Частину полуниці викласти на печиво по колу, вилити у форму сирну начинку. Для оформлення верху вибрати красиву полуницю, нарізати її пластинами й розкласти на поверхні. Поставити торт у холодильник на 3-4 години.

Через деякий час гострим ножем пройтися по краю форми і зняти кільце.

Торт "Снікерс" без випікання

  • Печиво (топлене молоко) – 12-16 шт.
  • Згущене молоко варене – 380 г
  • Масло вершкове (72,5%) – 180 г
  • Арахіс солоний – 100 г
  • Молоко – 50 мл
  • Цукерки "Снікерс" – 6 шт.

Для крему слід брати вершкове масло і згущене молоко кімнатної температури. М’яке масло збивати міксером 2-3 хвилини. Потім поступово додавати варене згущене молоко, продовжуючи збивати.

Формуємо торт. Контейнер застелити харчовою плівкою або чистим поліетиленовим пакетом. Викласти перший шар печива на дно. Пензликом просочуємо печиво молоком.

Слідом гарненько промазати печиво кремом, посипати солоним арахісом. І знову шар печива. Потім знову промазати кремом і викласти печиво.

Простий рецепт торта без випікання / фото sm-news.ru

Контейнер закрити кришкою або також накрити плівкою. Залишити при кімнатній температурі просочитися на кілька годин, після чого покласти в холодильник на ніч.

Зранку акуратно витягнути тортик з контейнера. Перевернути на дошку або тарілку для подачі, прибирати плівку. Кремом рясно покрити з усіх боків.

Тепер можна прикрасити торт. Для цього підійдуть арахіс, крихти печива, а також маленькі цукерки "Снікерс", розрізані на довільні шматочки. Прикрасивши, залишити його ще на 1-2 години в холоді й можна подавати до столу.

Торт з ягодами

  • Печиво Савоярді – 14 шт.
  • Кремоподібний ягідний сир – 200 г
  • Вершки 35% – 200 мл
  • Цукор – 1,5 ст.л.
  • Кава розчинна – 1 ст.л.
  • Вода кип’ячена – 150 мл
  • Вишня заморожена – 50 г
  • Смородина червона заморожена – 40 г
  • Ванілін – 0,5 г
  • Лікер шоколадний – 30 мл

Готуємо просочення для печива. Каву розчинити в гарячій воді, додати лікер (за бажанням) та цукор. Остудити до кімнатної температури.

Вершки збити з ваніліном, додаючи цукор за смаком. З’єднати їх з ягідним сиром (він дуже ніжний і схожий на Маскарпоне, але 5% жирності).

Як приготувати торт без випічки / фото gastronom.ru

Швидко вмочуючи печиво в кавове просочення тільки одним боком, викладати на дно форми мокрим боком догори. Дно форми потрібно прокласти пергаментом і найкраще його не обрізати. Заповнити дно форми печивом, якщо виникнуть проміжки – додавати шматочки потрібного розміру.

Покрити печиво половиною крему. Викласти будь-які ягоди в довільному порядку.

Знову викласти шар просоченого печива та крему. Добре розрівняти поверхню й відправити в морозилку на 20 хвилин. Дістати торт і прикрасити на свій смак. Дати йому настоятися в холодильнику кілька годин, а краще – ніч.

Шоколадний торт без випікання

  • Шоколад гіркий – 400 г
  • Масло вершкове – 500 г
  • Молоко – 150 мл
  • Цукор – 100 г
  • Жовтки – 2 шт.
  • Цукор ванільний – 10 г
  • Какао-порошок – за смаком

Відділити білки від жовтків. У жовтки додати 50 грамів цукру, перемішати.

У каструлю налити молоко, додати 50 г цукру, поставити на вогонь, перемішати до повного розчинення цукру й довести до кипіння.

Читайте такожОксамитово-шоколадна смакота: як приготувати ароматний і м’який Брауні

Весь час перемішуючи яєчно-цукрову суміш, поступово влити у неї закипіле молоко. Повернути суміш у каструлю, поставити на вогонь і, весь час перемішуючи, довести до температури 80-82°С.

В окрему миску покласти подрібнений гіркий шоколад, залити гарячою сумішшю та перемішати до повного розчинення. Додати ванільний цукор, перемішати. Потім додати по дві столові ложки м’якого вершкового масла, щоразу перемішуючи до повного розчинення масла. Всього знадобиться 400 г вершкового масла.

Підготовлену суміш перекласти в форму. Розрівняти й покласти в морозильну камеру на 6 годин. Після того, як вказаний час спливе, вийняти з морозилки й опустити форму з тортом у киплячу воду на 10 секунд. Перевернути його на блюдо і зняти форму.

Зберігати такий шоколадний торт потрібно в холодильнику. За півгодини до подачі вийняти з холодильника, посипати порошком какао й подавати до чаю або до кави.