Фінал Нацвідбору на Євробачення 2020 / glamurchik.tochka.net

В Україні відбувся фінал Національного відбіру на Євробачення 2020 року.

Нацвідбор на Євробачення

УНІАН уважно стежив за подією. Текстова трансляція:

Вже стало відомо, хто представлятиме Україну на Євробаченні в Нідерландах.

Відповідно до правил українського відбору, кожна пісня оцінюється членами журі та глядачами в ході інтернет- та СМС-голосування. Однак голоси глядачів є пріоритетними. Тож, якщо якісь учасники в підсумку отримають однакову кількість балів, саме голоси глядачів будуть визначальними.

Артисти-фіналісти українського відбору 2020

За право представляти країну на пісенному конкурсі в фіналі змагалися шестеро учасників, які визначилися за результатами півфіналів. Зокрема, на сцену в суботу вийдуть такі конкурсанти: Jerry Heil, KRUTЬ, Gо A, TVORCHI, KHAYAT та David Axelrod.

Де дивитися фінал Нацвідбору на Євробачення

Фінал Національного відбору представника України на Євробачення 2020 розпочнеться о 19:00. Його транслюватимуть в прямому ефірі телеканали UA:ПЕРШИЙ і СТБ, які спільно проводять Нацвідбір з 2016 року.

Читайте такожНавколо фіналіста Нацвідбору Аксельрода розгорівся скандал: звинуватили в плагіаті та шахрайстві (відео)

Спостерігати за відбором на Євробачення 2020 також є можливість онлайн – канали вестимуть трансляцію на Youtube. Подивитися його онлайн можна на сайті УНІАН.

Нагадаємо, 65-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення цьогоріч стартує 12 травня в нідерландському місті Роттердам. Саме цього дня пройде перший півфінал, а 14 травня – другий півфінал. І вже 16 травня відбудеться гранд-фінал і стане відомо ім’я переможця Євробачення-2020.