Обурення викликали зізнання Періс про свою сексуальність / кадр з фільму

Понад 260 тисяч осіб виступили проти того, щоб донька Майкла Джексона Періс грала роль Ісуса в майбутньому фільмі «Звичка» (Habit).

Читайте також"Готуйте попкорн": сьогодні в Україні відкриваються кінотеатриЯк пише popcornnews, картина розповідає про «тямущу тусовницю з фетишем Ісуса», яка втягується в жорстоку операцію з наркотиками і вирішує виплутатися з ситуації, маскуючись під черницю. Режисером є Джанель Ширткліфф. На опублікованому кадрі з майбутньої стрічки Періс з'явилася в образі Ісуса з розпатланим волоссям по плечі і пірсингом у носі.

Однак сотням тисяч користувачів не подобається цей замір, вони не хочуть, щоб Періс грала Ісуса. У мережі з'явилася петиція проти виконання Періс цієї ролі, її вже підписали 260 тисяч осіб.

Відео дня

Обурюватися користувачі почали після документального фільму Періс Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn, в якому вона розповіла про стосунки з бойфрендом Гебріел Гленном і свою сексуальність. У фільмі Періс назвала себе геєм.

«Ніколи б не подумала, що буду зустрічатися з хлопцем. Я очікувала, що одружуся з дівчиною... Я більше зустрічалася з жінками, ніж чоловіками. Я кажу, що я гей, бо я такий є. Я б не сказала, що я бісексуальна, тому що я зустрічалася не просто з чоловіками і жінками, але й з чоловіками, у яких є вагіна. Мені неважливо, що у них в штанях, важливо, що це за особистість», – заявила вона.

Раніше УНІАН писав, що Netflix розлютив вірян, показавши Ісуса в новій комедії наркоманом і геєм.