Мішина стала героїнею нового романтичного шоу "Холостячка" / фото СТБ

На українському ТБ вийде нове романтичне реаліті-шоу "Холостячка", у якому шукати свою другу половинку буде не чоловік, а жінка.

Читайте такожХолостяк 10: хто переміг у шоу та отримав обручку (фото, відео)

Головною героїнею проекту стала актриса театру і кіно, зірка серіалу "Кріпосна", переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина. Про це 30-річна співачка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Відео дня

"Я стала першою українською "холостячкою". Для мене це й честь, і хвилювання", - написала вона.

"Випереджаючи ваші запитання — так, я дійсно вірю, що кохання можна зустріти скрізь. І на проекті, в тому числі. Я звикла до камер. Вони — величезна частина мого життя. Але цього разу на екрані ви побачите не роль, яку я буду грати, а мене справжню", - додала Мішина.

Ми живемо в країні, де чоловіки і жінки мають рівні права. Ми можемо займати однакові посади, досягати висот, маємо право голосу. Ми живемо в прекрасний час великих можливостей. Сьогодні відбулося пост-шоу 10 сезону романтичного реаліті Холостяк, під час якого розповіли важливу для мене новина. @stbua оголосив новий проект, в якому шукати свою любов буде не чоловік, а жінка. Я стала першою українською #Холостячкой. Для мене це і честь, і хвилювання. Випереджаючи ваші питання - так, я дійсно вірю, що любов можна зустріти скрізь. І на проекті, в тому числі. Я звикла до камер. Вони - величезна частина мого життя. Але в цей раз на екрані ви побачите не роль, яку я буду грати, а мене справжню. Звичайно, мені хвилююче відкриватися перед мільйонами глядачів, тому я сподіваюся на вашу підтримку, теплі слова і до зустрічі зовсім скоро. P. S. Всю додаткову інформацію СТБ розповість зовсім скоро. А поки йде кастинг чоловіків. На сайті @stbua можна заповнити анкету.

Публікація від Мішина Ксенія (@misha.k.ua)

Нагадаємо, що в листопаді 2019 року відбувся грандіозний фінал проекту "Танці з зірками", в якому перемогла пара Ксенії Мішиної та Жені Кота.