Фільм вийде на екрани 27 серпня 2021 року \ скріншот з відео

Студія Universal назвала нову дату виходу вже кілька разів перенесеного через пандемію коронавірусу хоррору "Кендімен" -ремейка культової стрічки 90-х.

Читайте такожПрем'єру "Кендімена" перенесли на осінь через коронавірусФільм вийде на екрани 27 серпня 2021 року, повідомляє variety.

Режисер фільму Найя ДаКоста раніше пояснила в Twitter, чому перенесення так важливий для студії і знімальної групи.

Відео дня

"Цей фільм - про колективний досвід травми і щастя, страждань і тріумфу, тих історій, які ми розповідаємо... ми хочемо, щоб жах і людяність "Кендімена" були випробувані колективно, цілою спільнотою", - написала постановниця.

Постановниця зазначала, що для неї дуже важливо, щоб фільм вийшов тоді, коли відкриються кінотеатри. "Ми зробили "Кендімена" для показу в кінотеатрах", - написала ДаКоста в Twitter.

Сценаристом нового проекту виступив творець "Геть" і "Ми" Джордан Пол. Фільм більше є продовженням, а не перезапуском і відроджує страшну міську легенду про маніяка з крюком Кендімена. Дія розгортатиметься в сучасному Чикаго. У картині знімалися Яхья Абдул-Матін II, Тоні Тодд, Тейона Парріс, Колман Домінго і Нейтан Стюарт-Джарретт, передає 112.ua.

Новини по темі: