Ідея колаборації з'явилася рік тому / фото: прес-служба

У мережі з'явилися перші кадри з масштабних зйомок майбутньої відеороботи "Bestseller", яка стала найдорожчим кліпом в історії двох артистів. Ексклюзивно для журналу "ОК!" Макс і Юля розповіли про те, як готувався їх дует і що очікувати шанувальникам в найближчому майбутньому. 

Читайте такожСпівачка Grimes продала колекцію крипто-арту за $ 6 мільйонів (відео)

Ідея колаборації з'явилася рік тому. "Ніколи не хочеться робити дует заради дуету, завжди важливий обмін енергією між артистами, з Максом ми збіглися», — говорить Юля (Zivert). Макс додає: "Ми з Юлею абсолютно різні, але нас ріднить підхід до музики, її філософія і любов до ретровейву. Наші шанувальники давно просили про цей дует, і час прийшов!». 

Відео дня

У знімальної команди було чотири варіанти сценарію, а сам сюжет кліпу продиктований рядком з пісні «Bestseller»: «це мистецтво — не ховати почуття, тебе любити у цілого світу на очах». 

фото: прес-служба

"Наша історія просякнута сучасними тенденціями в суспільстві. Люди все більше віддаляються від реальності, більше половини часу доби проводять в соцмережах, заводять там знайомства і підвищують свій соціальний статус. "Bestseller» — це історія про самотність в стилі кіберпанк", - так описав головну ідею Макс Барських. 

"Наш кліп - як різкий стрибок з минулого в майбутнє", — сформулювала його настрій Zivert. 

фото: прес-служба

Підготовка до зйомок зайняла більше чотирьох місяців, а загальна вартість кліпу перевищила 200 тисяч доларів. При цьому, за словами Барських, артисти з нуля вчилися новій пластиці і займалися з хореографом, відрепетирували безліч мізансцен і трюків без дублерів.

 «На майданчику ми підтримували один одного, трохи змагалися, кожен працював на максимумі. Утворилася відмінна команда, якій все по плечу«, — поділився своїми враженнями Макс. саме командну роботу зазначила і Юля: "гармонія-перше слово, яке спадає на думку. Перебуваючи на зйомках в цій безкрайній пустелі, я кожен раз підіймала погляд до небес і думала, невже це правда ми, робимо щось настільки круте. Щастя і величезне задоволення отримано від роботи з Максом. Великий професіонал і неймовірно обдарований музикант на студії і справжня машина на знімальному майданчику. Просто спасибі йому за цей досвід!»

Вас можуть зацікавити інші новини на тему: