Настя зняла кліп / фото instagram.com/kamenskux

Українська співачка Настя Каменських зняла новий кліп на пісню A huevo, яка буде в новому музичному альбомі. При цьому випустити його не вдалося через введений карантин.

Читайте такожНастя Каменських випустила новий кліп "Воспоминания" і зняла в ньому Потапа (відео)

"Я знаю, що ви давно чекаєте цей реліз, але карантин трохи змінив плани всього світу і тому я вже півроку чекаю релізу мого нового іспанського альбому і нового відео "A huevo". Вийшло так, що ми зняли це відео ще в передостанній день перед карантином. Але весь цей час ми багато працювали над моїм нереально крутим альбомом і відео, щоб порадувати вас офігенною музикою. І вже скоро поділюся ним з вами", - написала Настя.

Відео дня

My new song and video "A huevo"! Soon...🔥 -- Я знаю, що ви давно чекаєте цей реліз, але карантин трохи змінив плани всього світу і тому я вже півроку чекаю релізу мого нового іспанського альбому і нового відео «A huevo»🙄 Вийшло так, що ми зняли це відео ще в передостанній день перед карантином. Але все це час ми багато працювали над моїм нереально крутим цим альбомом і відео, щоб порадувати вас офигенной музикою. І вже скоро поділюся ним з вами 😘🥳 ⠀ NK - «А huevo». It's gonna be 💥 Hope you'll like it! ⠀ #nk #ahuevo

A post shared by NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux) on

Як повідомляв УНІАН, раніше Каменських захопила фанатів осиною талією.