Лідер українського рок-гурту "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ" Сергій Танчинець приєднався до проекту / прес-служба 1 + 1

Вже цієї осені на телеканалі "1 + 1" стартує новий сезон шоу "Танці з зірками".

Кілька тижнів у соціальних мережах триває # танціззіркаміchallenge - щорічний зоряний челлендж, за допомогою якого учасники нового сезону передають танцювальний виклик один одному із запрошенням взяти участь у шоу.

Лідер українського рок-гурту "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ" Сергій Танчинець прийняв виклик #танціззіркаміchallengе від учасника груп MOZGI і "Время и Стекло" Позитиву, який теж вийде на паркет.

Читайте такожКеті Перрі відклала вихід нового альбому Smile

Рок-співак повідомив про свою участь в "Танцях", розмістивши на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах запальне відео, в якому вже продемонстрував, що вміє ритмічно рухатися.

"Я беру участь в "Танцях із зірками", тому що це виклик! А я дуже люблю приймати виклики, доводячи самому собі, що немає нічого неможливого. Найважче в цьому всьому - все! Все саме: починаючи з запам'ятовування кроків і змісту постави в демонстрації того, що ти - як "риба у воді". Потрібно посміхатися, сяяти і доносити людям радість, а паралельно думати про підтримку і послідовність рухів. Я взагалі ніколи не сприймав себе як танцюриста, але зараз дуже борюся з самим собою заради крутого результату ", - прокоментував Сергій.