Це перший реліз після виходу його десятого студійника \instagram.com/ricky_martin/

Пуерто-ріканський поп-співак Рікі Мартін представив в Мережі новий міні-альбом під назвою Pausa. Це перший реліз після виходу його десятого студійника "A quien quiera escuchar" в 2015 році.

Читайте такожЛеді Гага випустила новий альбом "Chromatica" (аудіо)

За даними Billboard, спочатку Мартін хотів випустити інший альбом, в якому були б представлені запальні пісні, але передумав. "Я люблю вечірки, але зараз не час для цього. Ми повинні були змінити концепцію, і я створив дві окремих збірки. Pausa більш розслаблена. Сподіваюся, у вересні ми представимо другу під назвою Play. У ній буде позитивна музика", - зазначив співак.

Відео дня

В запису альбому, в який увійшло шість ліричних композицій взяли участь: Стінг, Карла Моррісон, Педро Капо, Дієго Ель Сігала, а також репер Residente (Рене Хуан Перес Йоглар) і співак Bad Bunny (Беніто Антоніо Мартінес Окасіо).

"Це була робота, повна емоцій, і я дуже задоволений тим, чого ми досягли. Спасибі всім артистам, які супроводжували мене, я дуже вдячний вам і всій моїй команді за участь в цій пригоді", - написав співак в інстаграм.