Сігурні Уівер / фото Getty images

Журнал The New York Times Style Magazine випустить серію випусків про світові таланти, які вплинули на культуру і мистецтво. У п'ятірку зірок увійдуть фотограф Дауд Бей, правозахисниця Анджела Девіс, художниця Барбара Крюгер і актриса Сігурні Уівер.

Уівер знялася у фотосесії для журналу, а також розповіла про свої недавні зйомки для другої частини "Аватара".

Читайте такожЩо в кіно з 22 жовтня: парад сімейного кіно, трохи жахів і тиждень кінокритики Актриса Сігурні Уівер стала відомою після ролі вченої Грейс Огустін у фільмі "Аватар" Джеймса Кемерона. Попри те, що її героїня загинула в першій частині, Сігурні повернеться в наступних фільмах. Невідомо, чи буде вона грати ту ж саму героїню або нового персонажа.

Відео дня

В інтерв'ю Сігурні розповіла, що для зйомок їй довелося пройти через серйозні фізичні навантаження. 71-річна актриса пройшла курси дайвінгу, навчилася затримувати дихання на кілька хвилин і не боятися води. Такі навички їй знадобилися через те, що друга частина фільму буде проходити в океані.

Було страшно. Але я не хотіла, щоб хтось думав: "Ой, та вона стара і не може цього зробити".

Сігурні також знялася у фотосесії, де вона представила модні образи. На актрисі були речі відомих брендів Hermès, Christopher Kane, Alberta Ferretti, Salvatore Ferragamo. 71-річна Сігурні вразила читачів своєю жіночністю, красою і сексуальністю.

The New York Times Style Magazine
The New York Times Style Magazine
The New York Times Style Magazine
The New York Times Style Magazine
The New York Times Style Magazine

Читайте також на УНІАН: