Сьогодні вийшов останній випуск реаліті «Від пацанки до панянки» / прес-служба "Новий канал"

Сьогодні, 25 травня, о 19:00 Новий канал показав заключний випуск реаліті «Від пацанки до панянки». Переможницею четвертого сезону стала Женя Мазур. Вона отримає грошовий приз у розмірі 100 000 гривень.

Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

На перемогу в шоу претендують чотири учасниці / прес-служба "Новий канал"

Читайте такожСеріал "Чим ми зайняті в тіні" продовжили на третій сезон

Серед претенденток на перемогу, було всього чотири учениці Школи леді - Віка #Боксерка Альохіна, Настя #Мівіна Іваненко, Женя #Батюшка Мазур і Юля #Бандитка Чигринець.

За 15 тижнів на проекті «Від пацанки до панянки» дівчата пройшли нелегкий шлях. Вони згадували дитинство і намагалися примиритися зі своїм минулим, відпускали образи, які їм завдавали близькі, і прощали власні помилки. Одні словом робили все, щоб змінитися і змінити життя на краще.

Переможниця шоу Женя Мазур / фото Новий канал

Женя пройшла тернистий шлях до участі у шоу. Ще у 15-річному віці вона уперше спробувала наркотики. Саме вони здаватимуться їй чи не єдиним порятунком від світу, що оточує Женю. З часом вона стала жорстокішою і холоднішою: кримінальне оточення навчило її добувати бажане за будь-яку ціну. Дівчина заробляла на ігрових автоматах, а також не гребувала грабунками.

У якийсь момент вона вирішила кардинально змінити своє життя. З цією метою вона прийшла до шоу "Від пацанки до панянки".