Він Дізель записав пісню / фото instagram.com/vindiesel

Американський актор Він Дізель записав дебютну пісню під назвою «Feel Like I Do».

Читайте такожБез сюжету, але "до мурашок": Астаф'єва представила знятий в Ісландії кліп (відео)Композицію він презентував у своєму Instagram.

"Я давно обіцяв випустити власну музику. Ви надихнули мене вийти з зони комфорту. Дякую, що вірите в мене. Як завжди, сподіваюся, що ви будете мною пишатися", – зазначив він.

Трек записаний з норвезьким ді-джеєм Kygo.

Пісня Віна Дізеля Feel Like I Do

Він Дизель: шлях до слави

  • Свою першу роль Він Дізель виконав у 1990 році в драмі Пенні Маршалл "пробудження". Актор, який зіграв непримітну роль санітара, навіть не був вказаний в титрах. А сам фільм пізніше був номінований на премію "Оскар".
  • На початку 2000 року вийшло відразу дві картини за участю Віна Дізеля. 30 січня знову на кінофестивалі "Санденс" відбулася прем'єра фільму Бена Янгера "Бойлерна", де актор знявся у відносно невеликій ролі брокера Кріса Варика. Водночас на американському телебаченні був показаний фільм "Чорна діра", де Він Дізель зіграв поки ще нікому невідому роль Ріддіка.
  • 2001 рік закріпив успіх Віна Дизеля. 18 червня на американські екрани вийшов бойовик "Форсаж" режисера Роба Коена, де актор зіграв роль Домініка Торетто.