кадр з фільму "Зависнути у Палм-Спрінгз"

Романтична комедія з елементами фантастики Palm Springs отримала українську локалізовану назву "Зависнути у Палм-Спрінгз" та дату кінотеатрального прокату 20 серпня 2020 року.

Читайте такожЗ'явився дубльований трейлер фільму "Тесла" з Ітаном Хоуком в головній ролі (відео)

За сюжетом, зустрівшись на весіллі у Палм-Спрінгз, молоді люди Найлз та Сара раптом опиняються у петлі часу. Кожен новий день вони змушені слухати ті ж самі весільні тости та пісні... Проте є й переваги: такий собі "День Бабака" дає можливість прожити безкінечну кількість життів а, отже, реалізувати найбільш шалені ідеї і мрії. 

Як йдеться в повідомленні Вольга Україна, прем’єра стрічки відбулась на кінофестивалі Санденс 26 січня 2020 року, отримавши після кінофестиваля схвальні відгуки критики та аудиторії. Рейтинг Rotten Tomatoes становив 100% позитивних рецензій, а після виходу стрічки в середині липня в американський прокат - рейтинг RT становить 93%, Metacritic - 84.

Робота режиссера Макса Барбакова стала не тільки одним з найуспішніших дебютів на Санденсі, а й новим рекордсменом: права на стрічку за рекордну суму у 22 млн дол. придбав Hulu.

кадр з фільму "Зависнути у Палм-Спрінгз"

"Зависнути у Палм-Спрінгз" - це продюсерський проект комедійного гурту The Lonely Island, незмінним учасником якого є актор Енді Семберг (Бруклін 9-9, Сусіди, Поп-зірка, Суботнього вечора у прямому ефірі), який і виконав одну з головних ролей у фільмі. Ця команда відповідала за багато музичних сегментів в шоу Saturday Night Live, що ставали вірусними в мережі, а також створила кілька успішних пародійних стрічок - "Поп-зірка: ніколи не здавайся" та "Сім діб у пеклі".

Окрім Енді Самберга у стрічці зіграли Крістін Міліоті (Вовк з Волл-стріт, Як я зустрів вашу маму, Чорне дзеркало, Фарго) та Дж. К. Сіммонс (Одержимість, Ла-Ла Ленд, Людина-павук, Ліга справедливості).

Як повідомляв УНІАН, також у серпні в українських кінотеатрах запланована прем'єра шпигунського трилера "Агент Єва" з Джесікою Честейн та Коліном Фарреллом в головних ролях.