Фадєєв схуд на 10 кг / instagram.com/fadeevmaxim

У кінці жовтня 51-річний російський продюсер Максим Фадєєв відчув себе зле - йому знадобилася допомога медиків. Лікарі, які прибули до заміського будинку артиста, діагностували в нього передінфарктний стан.

Виявилося, що у знаменитості стався напад ішемічної хвороби, причиною якої стало нервове виснаження, передає "СтарХіт".

Читайте такожДанилку раптово стало зле на зйомках шоу, артист переніс блокаду серця - ЗМІ

Відео дня

За словами зіркового адвоката Сергія Жоріна, артист перебував на межі життя та смерті. Фадєєву зробили операцію на серці. Приводом такого стану стали розбіжності з колишніми підопічними — Наргіз Закіровою та Олегом Маямі.

"Те, що робили деякі з його артистів — це чи не вбивство. Максиму зробили складну операцію, фактично врятували йому життя. Він зараз дуже сильно схуд", - заявив Жорін.

Нагадаємо, 30 жовтня Фадєєв несподівано оголосив про розпуск свого продюсерського центру MALFA. Про це музикант повідомив у соціальних мережах, опублікувавши відеозвернення до шанувальників. У ролику Максим розповів, що лейбл занадто розрісся, в ньому дуже багато артистів, і його роботу стало неможливо контролювати. Сергій Жорін запевняє, що Фадєєв вкладав в артистів душу й чималі гроші, а у підопічних починалася зіркова хвороба.