Навіть звичайні образи можуть виглядати стильно і витончено – довела герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон. 12 листопада вона прийшла на зустріч з волонтерами в класичних брюках і піджаці, які виглядали розкішно.

Відео дня

Читайте такожПринц Гаррі визнав розлад з принцом Вільямом

Ще раніше Кенсінгтонський палац анонсував захід за участю принца Вільяма і Кейт Міддлтон. Королівська пара здійснила візит в організацію Give Us A Shout, в Лондоні. Пара зустрілася з британськими волонтерами і обговорила проблеми психічного здоров'я людей.

Для цього особливого виходу герцогиня Кембриджська вибрала звичайний образ, додавши до нього королівської розкоші. Кейт Міддлтон постала перед волонтерами у бордових класичних брюках і білому блейзері від Smythe. Ефектним акцентом її образу став картатий піджак, який є трендовим в цьому сезоні. Замшеві туфлі чорного кольору і прикраси принцеси Діани завершили look Кейт Міддлтон.

Фанати королівської сім'ї звернули увагу на те, що Вільям, вітаючись з волонтерами і заходячи в приміщення, пару раз ніжно торкнувся спини своєї дружини. Кембриджі, як відомо, не надто часто виявляють на публіці знаки уваги один до одного, дотримуючись неписаного правила, встановленого королевою Єлизаветою.

Для принца Вільяма і Кейт Міддлтон зустріч з волонтерами була особливою. Все тому, що саме герцоги Кембриджські у співпраці з Гаррі і Меган запустили благодійний проект, спрямований на допомогу людям, які переживають стресові ситуації.

Згодом стало відомо, що герцоги Сассекські вирішили створити власну організацію, а вже створений фонд Shout очолили Вільям і Кейт. В рамках зустрічі королівська пара не тільки обговорила актуальні психологічні проблеми британців, але і взяла участь в екскурсії волонтерів.

Give Us A Shout — це благодійна служба допомоги телефоном, головна мета якої — допомогти людям, які опинилися у складній ситуації. Кожен охочий може в будь-який час відправити повідомлення на номер служби та у чаті попросити у нього допомоги — будь то серйозна проблема чи просто життєвий негаразд. Співробітники служби відбираються з-поміж добровольців — на даний момент їх вже понад 100 тисяч людей.

Нагадаємо, що минулого тижня герцоги з'явилися на відкритті благодійного фонду в Лондоні, а кілька днів тому побували на церемонії в честь Дня пам'яті полеглих.