Принц Чарльз / фото REUTERS

Принцу Чарльзу сьогодні, 14 листопада, виповнюється 71. Старший син британської королеви Єлизавети ІІ має всі шанси стати найстарішим королем, який посяде британський престол за всю історію країни.

Читайте такожУ пір'ї, діамантах і перлах: королева Єлизавета II відвідала святкову службу в Лондоні (фото)

До нього найстарішим монархом в Британії був Вільям IV, він став королем у 64. На відміну від минулого року, цьогорічне святкування буде скромнішим.

Відео дня
Королева Єлизавета ІІ та принц Чарльз / фото REUTERS

Принц Уельський наразі перебуває в Індії із візитом. Пізніше до нього приєднається його дружина Камілла. Його Високість здійснив 10-у поїздку в країну. Там він зустрівся з Кеті Перрі - відомі особистості разом підтримали організації по боротьбі з убогістю і нерівністю в Південній Азії.

Ілюстрація / REUTERS

З днем народження принца Чарльза уже привітали його сини - принц Вільям та принц Гаррі.

Так на сторінці в Instagram герцогів Кембриджських з'явилося фото принца Чарльза з його онуком - принцом Луї та двома синами зі словами привітання з днем народження.

Герцог і герцогиня Сассекські на своїй сторінці в Instagram також привітали принца Чарльза, розмістивши архівну світлину із зображенням їхнього маленького сина Арчі на руках у принца Гаррі і принца Чарльза, який стоїть поруч. 

"З днем народження Його Королівську Високість Принца Уельського - сер, тато, дідусь!" - йдеться у підписі під фото.