Собчак зворушливо привітала сина з днем народження / фото instagram.com/xenia_sobchak/

Сьогодні, 18 листопада, Платону - синові Ксенії Собчак і Максима Віторгана - виповнилося три роки.

Зіркова мама привітала хлопчика через соцмережі. В Instagram Ксенія Собчак опублікувала ніжне фото з сином, на якому іменинник дивиться прямо в камеру.

Читайте такожЗМІ: Собчак готується до весілля і народження другої дитини

Відео дня

"Правильно все-таки люди кажуть — хочеш бути щасливим, зроби собі щастя сам! Сьогодні три роки, як джерело щастя живе в моєму домі «на постояці», - написала Собчак під фото.

В коментарях привітання написали багато відомих людей — Наталя Іонова (Глюкоза): «Уффффф!! Як схожий він на тебе 😉 Платоша ❤️ З днем Народження 🥳», Світлана Лобода: «нехай буде щасливий, гарний малюк 😍🙏», і просто підписники Собчак: «Платоша на дідуся Толю схожий👍🤗», «Симпатяжка! З днем народження!», «Щаслива мама😎 щасливий Платон 🙂».

Привітав малюка і його тато. Максим Віторган опублікував в Instagram смішне відео, на якому Платон розповідає вірш про день народження. У підписі він подякував колишній дружині за сина: "3‼️ Спасибі, Ксюша! Всім щастя і танці!!!"

Ксенія відреагувала на пост колишнього чоловіка гідно: «Тобі спасибі», - написала вона.

Нагадаємо, Ксенія Собчак та Максим Віторган прожили в шлюбі майже 6 років – розписалися в 2013, а в 2019 році розлучилися. Питання опіки над сином, за словами Ксенії, взагалі не стояло, і тато проводить з сином стільки часу, скільки може.

У вересні 2019-го Ксенія вийшла заміж за режисера Костянтина Богомолова, а Віторган почав з'являтися на публіці з актрисою Ніно Нінідзе.