Сердючка виступила на фіналі Нацвідбору / скріншот

Фінал Національного відбору на Євробачення 2020 відкрила «єдина і неповторна» Вєрка Сердючка.

Читайте такожKHAYAT заявивши, що у разі невдачі поставити на Євробаченні "хрест"Вона виконала декілька своїх хітів, зокрема, «Зібен-Зібен, Ай Лю-Лю!» і «Тук, тук, тук».

Перед тим, як згадати молодість Сердючка побажала всім гарного настрою, а учасникам – удачі.

«Заради вас влізла в цей не те що старий костюм, а в цей легендарний костюм!... Притула, викликай «пожарку», ми починаємо запалювати!» – заявила вона.

Одразу після виступу «цариці українського шоу-бізнесу» ведучий шоу Сергій Притула поцікавився у неї: «чому Вєрка Сердючка не хоче сама брати участь у відборі на конкурс?».

«Ні, вона хоче, але Данилко протестує... Друзі, я з задоволенням, але нехай інші перемагають. Країни, я маю на увазі», – пожартувала вона.

Раніше УНІАН повідомляв, як букмекер спрогнозував ймовірного переможця Нацвідбору. При цьому він зазначав, що фінал в поточному році може стати самим непередбачуваним за всю історію через одразу чотирьох явних фаворитів.

Як відомо, за право представляти країну на пісенному конкурсі у фіналі змагалися шість учасників: Jerry Heil, KRUTЬ, Gо_A, TVORCHI, KHAYAT і David Axelrod.