Роуз Макгоуен розповіла про новий роман / peopletalk.ru

46-річна американська актриса, режисер і співачка Роуз Макгоуен після розриву з бігендерною моделлю Рейн Дав завела роман з дівчиною на ім'я Сієнна.

Читайте такожЗірка "Зачарованих" в яскравому вбранні відвідала Одеський міжнародний кінофестиваль (фото)Як пише Page Six, зірка серіалів «Зачаровані» і «Всі жінки – відьми» недовго залишалася одна.

«Я знаю, що людям дуже зручно навішувати ярлики. У мене зараз стосунки з чудовою молодою жінкою на ім'я Сієнна, і вона називає себе лесбіянкою. Але я так себе не ідентифікую», – сказала актриса.

Відео дня

Про розставання з моделлю, яка завдяки андрогінній зовнішності працювала в жіночих і чоловічих образах, Макгоуен не розповідає. Їхній розрив стався після того, як Дав за 10 тисяч доларів продала приватне листування з актрисою Азією Ардженто, в якій та зізналася у сексі з неповнолітнім.

«Я просто скажу, що люди приходять до вас, коли ви не в кращому стані, але вони можуть бути невідповідними людьми», – сказала вона.

Актриса зізналася, що у стосунках з дівчиною знайшла щастя / instagram.com/sienberri

При цьому актриса додала, що зустрічатися з небінарною людиною було складно, а у стосунках з Сієнною вона знайшла «багато комфорту і щастя».

Раніше УНІАН писав, що від співака Оскара, який скоїв камінг-аут як трансгендерна жінка на ім'я Скарлетт, відреклися родичі.