Ані Лорак підірвала мережу луком у білій сукні / фото instagram.com/anilorak

Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, показала серію нових фото в незвичайному вбранні, зробленому повністю з білого мережива.

Читайте такожАні Лорак переплюнула Волочкову, показавши ефектний шпагат (фото)

Сьогодні на своїй сторінці в Instagram Кароліна вирішила показати відразу три нових фото, знятих у рамках нової фотосесії, під час якої з'явилася в мереживній сукні.

Відео дня

Лорак постала перед шанувальниками у незвичайній мереживній сукні довжиною до підлоги, під якою помітно ще одне плаття пастельного відтінку без бретелей.

При цьому зірка доповнила свій наряд туфлями на високих підборах і масивними прикрасами, серед яких варто відзначити сережки з безліччю каменів. Волосся зірки ж покладені в м'які і акуратні хвилі, а на обличчі досить помітний макіяж.

🌹

Допис, поширений АНІ ЛОРАК (@anilorak)

Шанувальники в коментарях здивувалися "новим" губам Кароліни, які стали помітно більше. Також багато написали кілька здивованих коментарів, подумавши, що зірка зібралася нарешті заміж.

«Заміж?», «З кожним днем все красивішим», «Дуже гарно», «Яка гарна», «Неймовірно красива. Дивлячись на ваші чудові кадри, настрій піднімається», «Яка ви красива. Очей не відірвати, такий ніжний образ», «Господи, ви неймовірно красива. Еталон жіночності і краси. Гарного і теплого дня», «Неземна красуня», «Дуже ніжно, класне плаття», - написали в коментарях шанувальники української співачки.

фото instagram.com/anilorak/