Луї Сі Кей повертається / Скріншот - Wikipedia

Популярний американський комік Луї Сі Кей випустив нове шоу під назвою Sincerely Louis CK («З повагою, Луї Сі Кей») – Це його перший стенд-ап за 3 роки, з того моменту, як декілька жінок звинуватили його в сексуальних домаганнях.

Читайте такожГуморина на віддаленці: послухайте тітку Соню - краще сидіть вдома!

Новий випуск доступний для покупки на офіційному сайті коміка за 7,99 доларів. Покупці також отримають річний доступ до іншого контенту на сайті Сі Кея.

Відео дня

Як повідомляє DTF, випуск нового стендапу викликав неоднозначну реакцію аудиторії на фоні пандемії коронавірусу. Сі Кей зачепив цю тему у своєму зверненні, заявивши, що існує два типи людей — ті, хто може сміятися в непрості часи, і ті, кому важливо залишатися серйозними, щоб проявити солідарність до людям, які страждають.

Попередній стендап-Сі Кея, «2017», вийшов три роки тому. Незабаром після цього на хвилі руху #MeToo п'ятеро жінок звинуватили коміка в сексуальних домаганнях, а сам він зізнався, що це правда.

Звинувачення майже знищили кар'єру Сі Кея. Після скандалу з ним відмовилися співпрацювати Netflix, FX і HBO, а «Дісней» переозвучив його персонажа в старих серіях «Гравити Фолз». Компанія The Orchard скасувала вихід фільму Луї Сі Кея під назвою «Я люблю тебе, татусю».

Луї Сі Кей - шестиразовий володар премії Emmy, відомий у всьому світі своїм брутальним чорним гумором. У 2015 році він став першим коміком, чиї квитки на виступ в Madison Square Garden були повністю розпродані тричі протягом одного туру.

Примітно, що цього року Сі Кей має впревше виступити в Києві. Його виступ в палаці «Україна» заплановано на 15 травня. При цьому зараз невідомо, як на виступ вплине епідемія коронавірусу.