Співак перехворів на коронавірус / фото: wikipedia

Радянський співак Лев Лещенко, який раніше перехворів на коронавірус, прокоментував інформацію про те, що нібито заразив співачку Надію Бабкіну.

Як пише "Лента.ru", Лещенко сказав, що після госпіталізації Бабкіної написав есе, тому що його "ситуація дуже зачепила".

"Це прямо напасть якась, ще й пандемія галасу до всього іншого почалася. Дуже сумно", - заявив він.

Відео дня

"А грубі нападки тих, хто не піднісся над дріб'язковістю і злістю заради болю і співчуття, не тільки огидні, вони самі стають справжньою пандемією. Ці люди не можуть зрозуміти, що хвороба не пощадить нікого, і вони самі можуть стати її жертвою. Але страшніше фізичної хвороби - хвороба, яка роз'їдає душі", - йдеться в есе Лещенка.

Читайте такожБабкіна в комі: лікар оцінив шанси співачки на одужання

Він також обурився, що через ситуацію з Бабкіною дехто створює паніку і сіє злість. "У неї вимкнений телефон зараз. Але вона молодець, сильна людина, і я молю Бога, щоб у неї все було добре. Коли вона вийде з цього стану, я підстрибну навіть вище, ніж тоді, коли лікарі принесли мені власний третій аналіз з негативним результатом", - сказав Лещенко.

6 квітня Лещенка виписали з медичного центру в московському селищі Комунарка, куди він потрапив після зараження COVID-19. У той же день Бабкіну госпіталізували з підозрою на коронавірус, однак поки що цей діагноз не підтвердився.