За чутками, 49-річна Анастасія Заворотнюк більше не та красуня, яка блищала на екрані / bzns.media

Російська актриса Анастасія Заворотнюк уже тривалий час бореться з онкологією. Артистка давно не з'являлася на публіці, через що її прихильники не знають, як вона виглядає зараз.

Однак оточення Анастасії Заворотнюк поділилося деякими подробицями про стан і зовнішній вигляд актриси. За словами наближених до актриси людей, 49-річна Анастасія більше не та красуня, яка блищала на екрані.

"Вона все розуміє і їй не хочеться показати себе публіці. На жаль, хвороба внесла непоправні зміни в її зовнішність", - розповіла колишній реквізитор МХТ ім. Чехова Світлана Веселова.

Відео дня

Читайте такожВажкохвора Анастасія Заворотнюк повертається додому зі США після лікування - ЗМІ

Анастасії застосовували хіміотерапію. Це дуже сильно позначилося на зовнішності знаменитості. "Змінюється все - погляд, стан і колір шкіри", - констатував театральний продюсер Валерій Сергєєв.

За словами лікарів ЦКЛ, де спостерігається Заворотнюк, актриса зараз вдома. Але її привозять на процедури. Час від часу її оглядають різні фахівці.

"Так, вона сильно змінилася. Ви бачили фото хворої Жанни Фріске на каталці? Ось щось подібне зараз відбувається, на жаль", - цитує сайт kp.ru одного з медиків.

Своєю чергою, музичний продюсер Олеся Сазикіна заявила, що Анастасія не здалася і вірить у краще. у цьому їй допомагають не тільки рідні, але і духівник. "Тримається. Доглядає за собою. Розповідають, мало не кожен день телефоном спілкується зі своїм батюшкою", - резюмувала жінка.

Нагадаємо, на початку осені 2019 року ЗМІ повідомили про важку хворобу у Анастасії Заворотнюк і госпіталізацію актриси. Після цього її чоловік Чернишов утримувався від виступів. Сама артистка "зникла" з соцмереж.