Анна показала відео / instagram.com/annasedokova

Відома співачка Анна Сєдокова опублікувала в Instagram відео, де постала разом зі своїми дітьми і молодим нареченим Янісом Тіммою.

Читайте також"Кохання, секс, магія": Анна Сєдокова показала соковите фото з молодим нареченим

У Ані троє дітей - Аліна, Моніка і Гектор. Вся сім'я зараз відпочиває на морі і публікує соковиті фотографії в соціальній мережі. На останньому відео зірка показала, як її молодий наречений вчить Гектора плавати.

Відео дня

"Яніс взяв на себе навчання. Мона і Аліна грали, а я завжди була поруч. Витягнувши до нього руку він плив і точно знав, що нічого не зміниться. Моя рука завжди в міліметрі від нього. І я б хотіла, щоб було так завжди. Щоб мої діти знали, що я завжди в міліметрі, як би не грала з ними доля... Ми ще вчимося. Але я завжди поруч", - написала співачка.

Як навчити трирічного дитини плавати? ⠀ Не боятися самої) Це перше правило. І ви знаєте мене, я зараз не тільки про плавання 😝 Але проведемо наші невидимі паралелі. ⠀ Отже крок перший. Гектор навчився плавати кролем. Під водою і в окулярах. Але це все було від одного подиху до іншого. І ми всі взялися вчити його плавати над водою. Іграми, регулярністю, навчанням. Все це працює. Але головне, щоб дитина відчувала себе впевнено і найголовніше .. захищеності. Це базова конструкція стійкої особистості в майбутньому. ⠀ Всі ми знаємо історії, як наших батьків вивозили в середину озера і викидали з бажанням навчити. Що це було взагалі? У кого було таке? А як вас вчили плавати? ⠀ Так ось так не треба. Яніс взяв на себе навчання, Мона і Аліна гри, а я завжди була поруч. Витягнувши до нього руку він плив і точно знав, що нічого не зміниться. Моя рука завжди в міліметрі від нього. ⠀ І я б хотіла, щоб було так все. Щоб мої діти знали, що я завжди в міліметрі, як би не грала з ними доля ... Ми ще вчимося. Але я # ВсегдаРядом

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Як повідомляв УНІАН, молодий наречений Сєдокової показав мокрий сексуальний торс.