Періс Джексон / REUTERS

22-річна Періс Джексон вперше розповіла про свою сексуальну орієнтацію в документальному серіалі Unfiltered.

Дівчина пригадала свого батька, Майкла Джексона, який вплинув на її становлення, поділилася мрією реалізуватися в музиці, як він, і описала свої відносини з нинішнім бойфрендом Габріелем Гленном, з яким у неї творчий союз, повідомляє The Independent.

З Габріелем Періс зустрічається останні два роки. За її словами, до роману з ним вона не сміла називати себе музикантом, а зараз вони разом, в складі фолк-групи The Soundflowers, записали її дебютну пісню.

Відео дня

"Вона говорила мені: "Коли я тобі набридну, ти просто скажи мені про це, і я піду без образ". Я сказав їй, що не хочу, щоб вона йшла. Хотів бути поруч з нею кожен день і кожну ніч", - розповів Гленн про Періс.

Незважаючи на взаєморозуміння з нинішнім бойфрендом, Періс Джексон зізналася в серіалі, що не очікувала, що в її житті будуть такі відносини з чоловіком.

Читайте також"Поводить себе дивно": у мережі з'явилося відео допиту Майкла Джексона у справі про педофілію

"Ніколи не думала, що буду з хлопцем. Думала, що одружуся з дівчиною. Я більше зустрічалася з жінками, ніж з чоловіками. Можу назвати себе геєм, бо так і є, напевно. Не вважаю себе бісексуалом, так як зустрічалася не тільки з чоловіками і жінками, я зустрічалась з чоловіком, у якого була вульва. Все це не має відношення до того, що у людини в штанях, важлива її особистість", - сказала Періс.

Говорячи про свою сексуальність, Періс згадала батька. За її словами, він перший помітив її інтерес до жінок і підштовхнув її.

"Мій батько швидко зрозумів, що відбувається. Думаю, він відчув якусь енергію. Він дражнив мене так само, як дражнив моїх братів. Якщо я занадто пильно розглядала жінок в глянцевих журналах, він говорив: "О, у тебе є подружка". Мені було 8 чи 9 років", - сказала вона.

Після смерті батька Періс переїхала до своєї бабусі Кетрін Джексон, яка, як і інші родичі, не вітала гомосексуальні відносини. Періс розповіла, що знайшла підтримку в особі брата Принца, який вступив Альянс геїв і гетеросексуалів.

Як повідомляв раніше УНІАН, Дочка Майкла Джексона Періс Джексон - у складі своєї фолк-групи The Soundflowers випустить міні-альбом. Реліз платівки заплановано на 23 червня. Про це 22-річна співачка написала в своєму Instagram, опублікувавши уривок однієї з пісень.