instagram.com/kimkardashian

Зірка американських реаліті-шоу і відома модель Кім Кардашьян через Twitter розшукала дівчину, яка постраждала під час масових антиполіцейських протестів у США з пропозицією допомогти у лікуванні.

Читайте такожРіз Візерспун розповіла, як їй було боляче пояснювати 7-річному сину причини протестів у США

Зірка заявила, що повністю підтримує демонстрації і додала, що хотіла б знайти дівчину з побитим обличчям, у яку влучили гумовою кулею під час розігнання протестів, оскільки її неприємно вразило побачене у мережі фото постраждалої, пише The Daily Mail.

Відео дня

Відтоді сотні прихильників знаменитості почали тегати американку і таким чином її розшукали.

Як написала сама учасниця руху протестів, після інциденту правоохоронці стверджували, що вона сфальсифікувала травми. Але постраждала виклала відео і фото з численними гематомами на своєму обличчі у лікарняній палаті.

Поранену унаслідок сутичок з силовиками госпіталізували завдяки допомозі її друзів, які на той момент були поряд з дівчиною.

dailymail.co.uk

«Протягом багатьох років, з кожним жахливим убивством невинного темношкірого чоловіка, жінки чи дитини, я завжди намагалася відшукати правильні слова, аби висловити свої співчуття й обурення… Як і багато з вас, я зла. Я більш, ніж зла. Я обурена і мені гидко», – написала Кардашьян.

Як повідомляв раніше УНІАН, смерть Джорджа Флойда, якого при затриманні 25 травня майже десять хвилин душив коліном поліцейський, викликала хвилю протестів не лише в США, але і в інших країнах світу. Мирні демонстрації пройшли в Німеччині та Великобританії.

Очікується, що поховання афроамериканця пройде в Міннеаполісі 4 червня.