Кеті Перрі та Орландо Блум / Фото ua.depositphotos.com

Американська співачка Кеті Перрі, яка чекає на первістка від нареченого Орландо Блума розповіла про причини розриву з актором близько 3 років тому.

В інтерв’ю виданні People 35-річна знаменитість розповіла, що закохані вирішили розійтись через напругу.

Як зізнавався Орландо не в одному інтерв’ю, його стосунки з Кеті починалися досить легко і швидко розвивалися. Та згодом пара відчула, що їм треба певний час побути окремо один від одного.

Відео дня

Читайте такожМолода дружина 53-річного Венсана Касселя засвітила шикарну фігуру в бікіні

За словами співачки, в якийсь момент вони з бойфрендом вирішили, що їм необхідно розібратися зі своїми внутрішніми проблемами. Кеті вважає, що цей розрив був необхідний їхнім стосунками, аби вони стали міцнішими.

"Насправді мова йде про індивідуальну подорож, яка робить все краще. Ми обоє мали вирушити в цю подорож окремо, тому що не моя половина і його половина становлять єдине ціле. Це завдяки моїй цілісності і його цілісності все виходить", – пояснила зірка.

Кеті додала, що разом з нареченим пережили чимало проблем у стосунках, але це зробило їх лише кращими. Співачка вважає, що саме Блум допоміг їй побачити усі ті речі, які заважали їй рухатися уперед.

Як повідомляв раніше УНІАН, Кеті Перрі та її 43-річний коханий, знаменитий актор Орландо Блум чекають на дитину. У пари народиться дівчинка. Для Перрі це буде перша дитина, а у Орландо росте син Флінн від його екс-дружини, моделі Міранди Керр.

З Кеті Перрі Блум почав стосунки у 2016 році, проте незабаром вони розійшлися. Пауза виявилася недовгою. Пропозицію руки і серця Орландо Блум зробив у 2019 році – в День святого Валентина. Пара планувала влаштувати весілля в Японії, але через коронакризу його довелось відкласти на невизначений час.