Маша Єфросиніна святкує день народження / фото instagram.com/mashaefrosinina

Сьогодні відома українська телеведуча Маша Єфросиніна святкує свій 41-й день народження.

З нагоди свята іменинниця вже опублікувала в фотоблозі пост з оберемком червоних троянд і красивих фіолетових, білих і бузкових куль.

Читайте такожМарія Єфросиніна: У нас вся країна думає, що домашнє насильство – це коли тобі вибили зуби, гендерна рівність – це популяризація ЛГБТ, а фемінізм – це погано

Відео дня

Єфросиніна зображена в червоній піжамі, з паперовим ковпаком на голові, без макіяжу, але з щасливою посмішкою на обличчі.

"Краса віку в тому, що багато речей, що дратували тебе впродовж життя, раптом стають невинними непорозуміннями... Ось мій чоловік як не вмів робити гарні фото, так і не вміє. Правда ж це так мило?" - написала Маша під фотографіями.

"Головне, дітей красивих зробив", – зазначив у коментарях телеведучий Андрій Бідняків, привітавши колегу зі святом.

Зазначимо, Маша Єфросиніна народилася 25 травня 1979 року в Керчі. Вона випускниця Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

У 19 років Єфросиніна дебютувала у програмі "Щасливий дзвінок", яка виходила на каналі УТ-1. Незабаром вона отримала запрошення від "Нового каналу", який запускав ранкову програму "Підйом".

У травні 2018 року Єфросиніна стала почесним послом ООН в області народонаселення в Україні.

Телеведуча заміжня за бізнесменом Тимуром Хромаєвим. У пари є дочка Нана, яка народилася 16 лютого 2004 року, і син Олександр. Він народився 25 серпня 2014-го.

Раніше Маша Єфросиніна зізнавалася, що у відносинах з чоловіком у неї були непрості часи, і одного разу вони розлучилися на рік.

Також телеведуча назвала максимальну вагу і причину зайвих кіло. Єфросиніна стверджує, що здорова людина повною не буває.