Нік Кордеро помер / фото instagram.com/amandakloots

Дружина бродвейського актора Ніка Кордеро Аманда Клоотс опублікувала в Instagram пост, в якому розповіла, що її чоловік помер у неділю ввечері. Актор кілька місяців боровся з ускладненнями від коронавірусу, але не зміг їх перемогти.

Читайте такожПомер легендарний італійський композитор Енніо Морріконе

Кордеро був госпіталізований у березні після того, як у нього виявили коронавірус. Під час лікування у лікарні Лос-Анджелеса йому ампутували ногу, дали тимчасовий кардіостимулятор і помістили в медкому. У відділенні інтенсивної терапії він перебував 90 днів. Серед ускладнень у нього виявили інфекцію легенів і септичний шок. Бродвейський актор помер у віці 41 року.

Відео дня

"Моє серце розбите, тому що я не можу уявити наше життя без нього. Нік був таким яскравим світлом. Він був другом кожного, любив слухати, допомагати й особливо говорити. Він був неймовірним актором і музикантом. Він любив свою сім'ю і любив бути батьком і чоловіком. Елвіс і я будемо сумувати за ним в усьому, що ми робимо, кожен день", - написала дружина Кордеро.

Він був відомий ролями в "Скелі століть", "Офіціантці", "Кулі над Бродвеєм" і "Бронкс-казка-мюзикл". А ось на сцену Бродвею він потрапив у 2012 році.

Як повідомляв УНІАН, раніше Ніку Кордеро ампутували ногу.