Меган Маркл і принц Гаррі \ REUTERS

З тих пір, як принц Гаррі і його дружина Меган Маркл відмовилися від королівських прав і повноважень і переїхали в США, їхнє матеріальне становище виявилося дуже нестійким.

Читайте такожМеган Маркл і принца Гаррі звинувачують у крадіжці великої суми грошей - ЗМІ

Справа в тому, що ні у Гаррі, ні у Меган зараз немає роботи, і, як наслідок, стабільного доходу. Нещодавно герцог Сассекський продав ексклюзивні рушниці ручної роботи за $180 тис. Однак цих грошей на життя сім'ї не вистачило, пише ТСН з посиланням на The Times Hub. Тому Гаррі звернувся за фінансовою допомогою до свого батька, принца Чарльза.

Відео дня

"Вони очікували, що платники податків продовжать платити за них. Але килим досить швидко витягли з-під ніг, і тепер вони змушені шукати допомоги у принца Чарльза. Можливо, тепер завдяки цьому вони зможуть почати погашати борг перед королевою й іншими спадкоємцями трону, який був покритий за рахунок вартості будівельних робіт", - повідомив інсайдер.

Мова йде про ремонт у Фрогмор-хаус, який герцоги Сассекські робили після народження сина. На ремонт подружжя попросило кредит у майже $3 млн з британської скарбниці. Ці гроші пара повинна віддати протягом наступних 25 років.