Папараці застукали 32-річного Прилучного у Криму разом з Карпович / Instagram Мирослава Карпович

Якщо раніше шанувальники Павла Прилучного і Агати Муценієце ще сподівалися, що гарна акторська пара все-таки возз'єднається після розлучення, то тепер їхні надії зійшли на нівець.

Папараці застукали 32-річного Прилучного в Криму, де він відпочиває разом з дітьми – 4-річної Мією і 7-річним Тимофієм і новою коханою. Черговою обраницею артиста стала 34-річна зірка серіалу «Татусеві дочки» Мирослава Карпович. Закохані катаються на яхті, загоряють, роблять морські прогулянки і здаються цілком щасливими, пише kp.ru.

Читайте також25-річна зірка "Татусевих дочок" закрутила роман зі старшим на 21 рік чоловіком (фото)

Відео дня

Як саме почався роман Павла і Мирослави, невідомо. Але, за словами знайомих Прилучного, ефектна брюнетка міцно вчепилася в нього і завоювала його серце всіма способами. Мирославу часто бачили на знімальному майданчику фільму Тимура Бекмамбетова «Фау-2. Втеча з пекла». У картині Павло зіграв головну роль – легендарного льотчика Михайла Дев'ятаева, яка вчинила втечу з концтабору. Фільм повинен вийти на екрани в наступному році. Мирослава не пропускала нагоди відвідати Прилучного на зйомках, попри явне невдоволення Бекмамбетова.

"Давно за цією особливою спостерігаю. Вирішила прибрати, по всій видимості, хлопця до рук. Адже він затребуваний і популярний!", – розповів порталу 7days один з членів знімальної групи картини «Фау-2. Втеча з пекла».

За словами співробітника, Тимуру Бекмамбетову не дуже подобалося присутність на майданчику сторонньої людини, нехай і актриси.

"Постійно бачили на майданчику Мирославу поруч з Пашею. Вона від нього ні на секунду не відлипала! Буквально висла на Паші, заважало!", – розповів інсайдер.

Як повідомляв УНІАН, раніше в мережі з'явилася інформація про те, що ще одна зірка "Татусевих дочок" Мирослава Карпович почала зустрічатися з актором Павлом Прилучним.