Лайфхаки для манікюру / фото pinterest.com

Для красивого і акуратного вигляду нігтів недостатньо просто нафарбувати їх красивим лаком. Важливо ще вміти правильно доглядати за манікюром, щоб він виглядав привабливо, а ваші нігті були здоровими.

Правильно видаляйте лак

Перед видаленням лаку покрийте шкіру навколо нігтів жирним кремом, щоб вона не почервоніла і не пошкодилася, і лак не залишиться на шкірі. Якщо шкіра забарвилася залишками лаку - видаліть лак за допомогою скотчу.

Знімайте лак з блискітками

Якщо лак з блискітками не видаляється - покладіть на кожен ніготь ватний диск із засобом для зняття лаку і оберніть кожен палець фольгою. Залиште на 10 хвилин і лак легко зійде з нігтя.

Відео дня

Прибираємо жовтизну з нігтів

Іноді нігтьова пластинка забарвлюється після яскравого лаку. Щоб прибрати жовтизну нігтів, почистьте нігті щіткою з відбілюючою зубною пастою.

Рятуємо надломився ніготь

Надломився ніготь з гель лаком / фото pinterest.com

Якщо ваш ніготь надломився - його можна врятувати. Нанесіть на пошкоджений ніготь прозорий лак, приклейте на нього латку з чайного пакетика і знову нанесіть лак зверху.

Відкриваємо засохлий лак для нігтів

Якщо флакон новий або засохлий і ніяк не піддається, обмотайте кришку флакона канцелярською резинкою. Тоді відкрити флакон буде просто.

Продовжуємо життя манікюру 

Щоб лак тримався на нігтях довше, перед нанесенням лаку змастіть ніготь ватним диском, змоченим в оцті.

Робимо матовий лак самостійно

Матовий лак дуже популярний в цьому році. Якщо у вас такого немає, змішайте розсипчасту пудру з прозорим лаком. Для цього візьміть шматок плівки і згорніть в трубочку, вставте кінець трубочки в флакон з лаком і всипте пудру.

Як зробити матовий лак вдома / скріншот

Робимо лак яскравішим

Щоб тьмяний лак здавався більш яскравим, нанесіть його зверху на білий матовий лак.

Сушимо нігті швидко

Якщо ви поспішаєте і у вас немає часу сушити лак природним чином - наберіть в миску холодну воду і опустіть в неї нігті. Так лак схопиться швидше. Але не тримайте нігті під краном з проточною водою - лак може змазатися.

Рятуємо загуслий лак

Якщо лак почав загусати і погано лягати на нігті, покладіть його на 10-15 хвилин в холодильник, а потім добре струсіть.

Читайте також про моду і красу: